Mendil Kimde?

Mendil Kimde?

İSTANBUL´da yapılan SİVAS GÜNLERİ bir birinden renkli görüntülere sahne oldu.Şehrin renkli simalarından Ahmet ÖZAYDIN´ın oyun oynaması dikkatlerden kaçmadı. İlerde, kamu yararına ?STEND UP? yapıp halkı güldürme arzu ve emeliyle yanıp tutuşan ÖZAYDIN´ın,

 

Şehirdeki neredeyse her derneğin ya üyesi, ya yöneticisi, ya başkan yardımcısı olan, ERZURUM anıları ile cümle alemi güldüren, ?şık ve rüküş? olma arasında kalıp kalmadığını görmek için ayna yerine yoldan geçerken dükkan camlarına bakan Ahmet ÖZAYDIN´ın, yine İSTANBUL´da ahaliyi güldürmek için elinden geleni yaptığı bilgilerine ulaşıldı.

Davul zurnayı duyar duymaz öne geçip halayda baş olma için yoğun çaba gösteren ÖZAYDIN´ın, yere ?çömelmelerde? ise zaman zaman zorluk yaşadığı gözlemlendi.

Yere çömelmelerde zorluk yaşamasının ana nedeninin ise klanı ile birlikte özellikle hafta sonları ?kılıç? gibi etli pideleri yemesinden kaynaklandığı zannediliyor. Hatta ve hatta Belediyemiz personelinin uğrak yeri olan Sosyal tesislerdeki ?trileçe? tatlısının da bunda etkin olabileceği vurgulanıyor.

ÖZAYDIN´ın İstanbul´da özellikle kalabalık etkinliklerde oyun oynamadan zevk aldığı, hatta eş dost ve arkadaşlarına, kendi resmini özenle çekmelerini istediği öğrenildi.

"DÜĞÜN DERNEK 3" te oynamasınının çok faydalı olacağı tavsiye edilirken, Düğün Dernek 3´ün muhtemel konusunun "LEYLA ve MECNUN" olacağı, ÖZAYDIN´ın ise, filmde "aruz vezni" ile oynayabileceği öngörülüyor.



Anahtar Kelimeler: Mendil Kimde