Merkez İlçede Deprem!

Merkez İlçede Deprem!

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı olması planlanan Ömer Fevzi TAŞAR adaylıktan çekildi. Listeyi kendisi yapmak isteyen lakin Ziya ŞAHİN ve Sami AYDIN´ın listeyi TAŞAR´a bırakmamaları üzerine ilkeli ve ONURLU bir duruş sergileyen TAŞAR adaylıktan çekildi.

SPHM ÖZEL HABER

Ak Parti Merkez İlçe Başkanlığı seçiminde deprem yaşandı. Vekil BİLGİN ve Sami AYDIN ikilisinin istememesine rağmen parti kurullarında olumlu not alan ve MERKEZ İLÇEYİ toparlayacak isim olarak öne çıkan TAŞAR´ın seçilmesi Sami AYDIN, Hilmi BİLGİN ve Ziya ŞAHİN tarafından engellendi.

Bakan İsmet YILMAZ´ın da desteğini alan TAŞAR´ın, Merkez İlçe listesini kendinsin yapmak istediği lakin İl Başkanı Ziya ŞAHİN ve Belediye Başkanı Sami AYDIN´ın listeye müdahil olup listeyi belirlemeye çalışmalarına izin vermeyen Ömer Fevzi TAŞAR görevi devralmayarak adaylıktan çekildi.

ANKARA GENEL MERKEZDE dahi ikna edilemeyen TAŞAR´ın yerine ise Vekil BİLGİN ve Sami AYDIN´ın desteklediği adayın gelmesi ise şaşkınlık oluşturdu.

Milli Eğitim Bakanı İSMET YILMAZ´ın TAŞAR´ı istediği iddia edilirken, son dakika hamleleri ile hatta Ziya ŞAHİN´i de işin içine sokarak TAŞAR´ın küstürülmesi şaşkınlık oluşturdu.

Ömer Fevzi TAŞAR´ı ikna edemeyen İl Başkanı Ziya ŞAHİN´in ise karizmasına bir çiziğin daha eklendiği parti kulislerinde dillendiriliyor.

 



Anahtar Kelimeler: Merkez İlçede Deprem
Hakan alabeyi
30.09.2017 03:54:53
Bu arkadaş bunu ilk yaptığında eleştirmiştim.bugünse takdir ediyorum.bu kadroyla sonunun ne olacağını tahmin etmiş ve kendini yedirmemiş.birileri halen sami aydın yok diyorsa bu şehri terketsin.sami aydın bidahaki dönemde aday.ondan sonraki döenmde aday.kendi kendimizi kandırmayalım