Referanduma MHP Nasıl Girecek?

Referanduma MHP Nasıl Girecek?

TÜRKİYE referandumu konuşurken, MHP SİVAS´ta yokları oynuyor.Tabanı olan partiyi derleyip toparlayacak bir isim olarak öne çıkan Avukat Serhat ALBAYRAK ile MHP´nin, SİVAS´ta etkin olacağı vurgulanıyor.

 

TÜRKİYE´nin tabanı olan en etkin partilerinden olan MHP, Sivas´ta adeta dar alanda kısa paslaşmaları oynuyor. Şehirde Milliyetçi- muhafazakar seçmen tabanı ile referanduma hazırlanan MHP´yi referanduma taşıyacak en önemli ismin ise Av. Serhat ALBAYRAK olduğu görüşleri dile getiriliyor.

Mütevazı kişiliği yanı sıra ülke meselelerine duyarlı bir olan ALBAYRAK´ın SİVAS´ta herkes tarafından sevilmesinin altında dürüst ve dik duruşlu kişiliğinin yattığı vurgulanıyor.

Görev yaptığı süre zarfında genç yaşlı herkes tarafından sevilen ALBAYRAK´ın yönetim süreci boyunca da istişari irfanı her daim önde tuttuğu vurgulanıyor.

 2014 yerel secim sürecinde ilce ilçe belde belde köy köy koşturan dur durak bilmeyen enerjisi ve yönetimi ile kendini yetiştirmişliğinin bilgi ve mütevazılığı ile Sivas´ta başta GÜRÜN olmak üzere dört ilçeyi ve iki beldeyi MHP´ye kazandırmış olması da hala konuşuluyor.

Birleştirici, ötekileştirmeyen bir isim olan ALBAYRAK´ın MHP İl Başkanlığına getirilmesi durumunda, son aylarda ülke genelinde iyi bir çıkış yakalayan MHP´nin SİVAS bağlamında da büyük bir toparlanmaya hatta dirilişe geçeceği vurgulanmakta.

ALBAYRAK´ın yeniden MHP İL BAŞKANI olması durumunda geniş bir istişare ekibi kurarak projelerle dikkatleri çekeceği ve MHP´nin yakaladığı bu sinerjiyi SİVAS´ta en üst seviyelere yükselteceği belirtilmekte.

 

 



Anahtar Kelimeler: Sivas Yeniden Canlanıyor