MHP, Sivas´ta Yükselişte

MHP, Sivas´ta Yükselişte

Haziran seçimlerinde Sivas´ta 1 vekil çıkararak talihsizliğini yenen MHP, yeni bir erken seçimde 2 vekili çıkarmayı planlıyor.

 

Sivas´ta muhalefetin en önde gelen siyasi oluşumu olan MHP, olası bir erken seçim için 2 vekil hesapları yapıyor.

Bir vekil çıkararak yıllardır süren talihsizliğini yenerek çıtayı aşan MHP´nin iyi bir muhalefet yapması sonucunda 2 vekili göğüsleyeceği dile getiriliyor.

Özellikle son zamanlarda Ramazan KADİROV vakfının Kadir Gecesi için bağışladığı parayı eleştiren ve Sivaslılar´ı bu yemeği protesto etmeye çağıran Milliyetçi Hareket Partisi toplumun önemli kesimi tarafından takdir edilmişti.

MHP´nin Sivas´ta kapanan kurumlar başta olmak üzere ekonomik darboğazı eleştiren açıklamaları da önemli bulunuyor. Sivas´ta geçim sıkıntısının had safhaya ulaştığını her fırsatta dile getiren MHP´nin, ekonomik açıklamaları Sivaslılar tarafından yakından takip ediliyor.

CHP´nin durağan siyasetine karşı MHP´de daha somut öneriler sunmasının, olası bir Erken Seçimde oy oranını artırabileceği sıklıkla dile getiriliyor.

Çözüm sürecine karşı olan MHP, PKK´ya karşı da sert önlemler alınıp, terör yuvası Kandil´in temizlenmesi gerektiğini ise her fırsatta dile getiriyor.



Anahtar Kelimeler: Sivas Yükselişte
SİVAS POSTASINA SELAM
16.08.2015 23:57:35
SİVAS POSTASI pek çok haberiniz hoşuma gitmez ama, SİVASTA okunacak tek gazetesiniz. ADAMIN DİBİSİNİZ VESSELAM...

Hülya
17.08.2015 00:06:41
Güçlünün değil, haklının yanında olduğunuz için teşekkür ederim SİVAS POSTASI. İyi bir okurunuzum.SİVAS TA DA EN ÇOK SİZİN OKUNDUĞUNUZU SÖYLÜYOR HEMŞERİLERİM. İstanbul´DAN netten okuyorum sizi. SAYGILAR SUNARIM...

MHP İktidara Yürüyor
17.08.2015 10:56:31
SİVAS POSTASI gazetesini yıllardır izlerim. Her kesime tarafsız yaklaşır bunun hakkını vermek lazım.SİVAS ın nabzını da en iyi tutar. DİĞER GAZETELERE HİÇ BENZEMİYOR. MHP´nin yükseliş içinde olduğunu herkes söylüyor. Bu gerçeği dile getirdiği için teşekkür ederim.

ahmet tan
17.08.2015 15:47:58
ak parti böyle ithal vekıl getirse sivas a 2 garati çıkar ak patriye çakma vekil isemiyoruz sivasın adyları sivasdan olmalı o kadarrrrrr

berkant bozkurt
26.08.2015 21:43:19
MHP sivasta AHMET ÜSTÜNDAĞ beyi aday gösterirse kesınlıkle 2.adayı çıkartır.DURUŞ ADAMLIK onda geniş bir kitleye etkisi var akp tabanıda seviyor chp tabanıda mutlaka değerlendirilmeli.

mercan MHP İYİ DÜŞÜNMELİ
31.08.2015 15:33:16
SİVAS POSTASI HER DAİM GERÇEKLERİ YAZDIĞIN İÇİN TEŞEKKÜRLER.BİR GERÇEĞİDE BEN SÖYLEMEK İSTİYORUM SAYIN AHMET ÜSTÜNDAĞ HOCAM MHPDEN ADAY OLURSA 2.VEKİLİ ÇIKARTMA İHTİMALİ ÇOK YÜKSEK.SİVASTA AHMET ÜSTÜNDAĞ GİBİ ADAM GİBİ ADAM DURUŞU OLAN VE HERKESİN SEVDİĞİ KİŞİ SAYISI ÇOK AZ.HER KAPIYI AÇABİLECEK BİR ŞAHSİYET.UMARIZ MHP DEĞERLENDİRİR.divriğili

zeliha mhp sivasta gerçekten yükseliyor VATANDAŞ uyanıyor
1.09.2015 21:11:45
Yıllardır tanıdığım bildiğim değerli hocam AHMET ÜSTÜNDAĞ hocamın istifa edip mhpden aday olabileceğini duyumunu aldım çok sevindim.MHP ahmet hocamla ikinci vekilide çıkartıcaktır İNŞALLAH.

memocan AHMET ÜSTÜNDAĞ diyenler
1.09.2015 22:00:39
Ahmet üstündağ beyfendi diyenler kendilerine sormuşmu ki burada mhpden adaymış gibi dile getiriyorlar.GİDİN SORUN bakalım hangi siyasi oluşumu tercih ediyormuş.Bilip bilmeden konuşmayın.!

servet
2.09.2015 13:03:56
MEMOCAN çok biliyorsan sen söylede bilelim.Ahmet Üstündağ hocam hangi siyasi partide olursa olsun oradaki oylarda artış olur.Bunu tüm SİVAS biliyor.

SEZER
2.09.2015 23:10:33
Mhp bu sefer de sivasta eğer toplumun her kesımı tarafından sevilen sayılan itibar deger görenleri aday gösterirse 2.Vekilide çıkartır.Bu toprağın vekili bu topraktan olmalı İTHAL değil..!