MHP 2 Peşinde Ama...

MHP 2 Peşinde Ama...

Sivas seçime hazırlanırken, Ak Parti'nin iyi bir liste ile seçmen karşısına çıkmaması, Merkez Sağ seçmenin MHP'ye kayma ihtimalini güçlendiriyor yorumlarının yapılmasına neden oluyor. Halk'ta MHP'ye bir sempati meydana gelirken, MHP Adaylarının, halka inm

 

Sivas seçime hazırlanırken Merkez Sağın iki güçlü partisi Ak Parti ve MHP arasında kıran kırana bir mücadele yaşanıyor. Bakan İsmet YILMAZ hariç, Ak Parti listesini beğenmeyen Sivaslılar çeşitli arayışlar için girdiler.

MHP'nin Ak Parti listesindeki hoşnutsuzluğu oya dönüştürüp dönüştürmeyeceği ise merakla bekleniyor.

MHP'nin ise modern bir seçim stratejini ise oluşturamadığı iddia ediliyor.

Eski yılların konvoy yapma geleneğinden kurtulamayan MHP'nin, iyi bir seçim harekâtı belirlemesi durumunda ortada olan pek çok oyu alabileceği belirtiliyor.

Özellikle ev ev dolaşarak yeni bir hamle başlatılması gereğini dile getiren MHP kurmayları, bunun başarılması durumunda, Ak Parti'nin halka inemeyen listesi karşısında, önemli bir başarı yakalanabileceğini dile getiriyorlar.



Anahtar Kelimeler: MHP 2 Peşinde Ama...
tolga
28.04.2015 01:30:38
Dün şarkışlalı olan adayı tv de izledim, bir kaç soruya bayağı sinirlendi, sakin olmalı ve rakip partileri eleştirmek yerine kendi projesini anlatmalı bence, bakın chp bile bürsürü vaatte bulunuyor ve inananlar artmaya başladı, bizim oğlan bile baba 4 yılda bunlar gelsin ikramiye var, maşa iyi zam var ne olacak demeye başladı,

Kadir Yıldız
28.04.2015 08:53:34
Celal Beyi gittiği her yerde halk bağrına basıyor, vatandaş adeta Celal bey için ölüyor. Oğuz bey sevgisi adeta çığ gibi ilerliyor. İki adayda bir güne onlarca program sığdırıyor. Gittikleri her yer coşku seli. Başarılı olacaklar.

Şeref Ceylan
28.04.2015 08:55:01
Adamlar aslan gibi çalışıyor vatandaşta hiç kusura bakmayın adayları kabul etti. Size bu haberi servis edenlerin karın ağrısı başka.

Hakan Şahin
28.04.2015 08:57:15
MHP Türkiyede hızla yükseliyor. Sivastada aynı şekilde yükseliyor. İthal adaylara karşı bu şehrin adayları. Celal Dağgez ve Oğuz Özdemir ömrünü Sivasta geçirmiş isimler. Sivaslı sevdi ve benimsedi adaylarına sahip çıkıyorlar.

Elif Ceylan
28.04.2015 09:01:36
Bayan arkadaşlarla bir ortamda konuştuk MHP adayları hakikaten candan samimi geliyor. Herkesin ortak düşüncesi bu oldu. Celal dağgez çok duygusal samimi birisi baba amca sıcaklığı var. Oğuz özdemir karizmatik bilgili ve kültürlü çok başarılı isimler seçilmiş.

ADAM SAN
28.04.2015 11:20:19
hiç yoktan sivasın evlatları partiye değil buna bakılmalı ak kefenliler kızacak ama böyle.

Ahmet çelik
28.04.2015 22:21:31
Allahın izniyle 2 side cikacak bu sene elimizden geldiği kadar desteklerimizle insallah sivas bu sefer uyandı kanadı kırık ziya sancılanmaya başlamış belli sivas mhp adam gibi adamlarla bu sene 2 milletvekili cıkaracak sivas uyandı artık

hayal
29.04.2015 10:52:13
Sayın bahçeli ne ye hizmet ediyor bıraksın artık şu koltuk merakını mhp hak ettiği yere gelsin neden birleşmediler bbp ve saadetle yazık ediyorsunuz mhp 1 aday bile çıkaramaz bu şehirden oyu iyice böldüler eğer mhp patlama istiyorsa bahçelinin köyüne gitmesi lazım yazık ediyor tabana ve millete