MHP Listesi Sonucu Belirleyecek

MHP Listesi Sonucu Belirleyecek

Milliyetçi Hareket Partisi, bugüne kadar hiç olmadı oranda seçime hazırlanıyor. Ak Parti’nin eski isimlerle liste oluşturacağını belirten MHP’nin yerel siyasi aktörleri, uzun zamandır Ak Parti’ye kaptırdıkları Merkez Sağ Seçmeni bu sefer

Milliyetçi Hareket Partisi, bugüne kadar hiç olmadı oranda seçime hazırlanıyor. Ak Parti’nin eski isimlerle liste oluşturacağını belirten MHP’nin yerel siyasi aktörleri, uzun zamandır Ak Parti’ye kaptırdıkları Merkez Sağ Seçmeni bu sefer yeniden kazanacaklarını belirtiyorlar.

 Sivas’ta Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) yükselişe geçti. Geçtiğimi dönem iyi bir liste sıralaması hazırlayamadığı için bir vekil çıkaracakken çıkaramayan MHP’nin, bu dönem o hatayı yapmayacağı belirtiliyor. Genç, enerjik bir liste ile 1vekili garantileyip 2 vekil için bastıracaklarını belirten MHPliler, Ak Parti’de olan oylarını da artık yuvaya beklediklerini dile getiriyorlar.

Merkez Sağ’ın artık kendi çatıları altında toplanmasının zamanın çoktan geldiğini belirten köklü MHP li siyasetçiler, Ak Parti’nin 12 yıllık iktidar sürecinde Sivas’a hiçbir şey yapmadığını belirtiyorlar.

Bu dönem seçime iyi hazırlandıklarını dile getiren MHP kaynakları, hedeflerinin 2 vekil olduğunu vurguluyorlar.