Millete Selam Durdular

Millete Selam Durdular

Milli Görüşün efsane lideri Necmettin ERBAKAN ve Namlusunu Millete Çevirmiş Tanka Selam Durmam” diyerek dik duruş sergileyen Muhsin YAZICIOĞLU'nun, yol arkadaşları KAMALAK ve DESTİCİ Sivas'ta halka hitap ettiler.

 

Milli İttifak liderleri Sivas mitinginde partililere hitap etti. Meydanın hınca hınç dolması ise gözlerden kaçmadı.28 Şubat'ın darbecilerine karşı savunan adam” olarak tarihe geçen Erbakan Hoca'nın hatıraları Sivas'ta capcanlı yaşandı. Yine 28 Şubat darbesine karşı durarak Milletinin yanında duran Muhsin YAZCIOĞLU'nun bu duruşu minnetle anıldı.
Cumhuriyet Meydanı'ndan düzenlenen mitingde ilk olarak konuşan eski BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Türkiye'yi yönetenler 13 yıldır maalesef Türkiye'yi darbe yasalarından kurtarmadılar. 2002 yılında ülkemiz AKP iktidarına anayasayı tek başına değiştirecek çoğunluk verdi, 2007 yılında bir kere daha verdi, 2011'de yüzde 50 verdi değiştirdi mi? Bırakının darbe anayasasını darbe yasalarını bile değiştirmedi.” dedi.
Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak ise, . Bugün Sivas'ta tarihi bir güne şahitlik ediyoruz. Bugün Sivas'ta yenide büyük Türkiye ve yeni bir dünyanın ilk işaret fişeğini atıyoruz. Milli İttifak'tan milli iktidara yürüyüşün müjdesini veriyoruz. Bugün tarihi bir gündür. Bugün kardeşlerin buluştuğu, yüreklerin tutuştuğu gönüllerin coştuğu bir gündür. El birliği ile zalim düzene hayır diyelim hak nizamı tesis edelim. Allah'ın izniyle bugün şafağın söktüğü bir gündür.” şeklinde konutu



Anahtar Kelimeler: Millete Selam Durdular
metin
24.05.2015 11:21:58
ADAMIN DİBİSİN SİVAS POSTASI.partimize desteğinizi unutmayacağız.