Milli Duruşu Onu Hedef Yaptı!

Milli Duruşu Onu Hedef Yaptı!

Milli duruşu ile tanınan Prof. Dr. Esad COŞAN´ın profesyonel bir suikastla şehid edildiği konusunda herkes ittifak ediyor...

SPHM ÖZEL HABER

Avustralya´da damadı ile profesyonel bir suikasta kurban giden Prof. Dr. Mahmud Esad COŞAN´ın, şehid edildiği her kesim tarafından artık kabul görüyor.

Ehli Sünnet bir yolu takip eden COŞAN´ın, ülkenin geleceği ve bağımsız kalabilmesinin mücadelesini verdiği için hedef haline getirildiği biliniyor.

Prof. COŞAN´ın, Milli duruşundan yabancı istihbarat örgütlerinin rahatsız oldukları ve onu şehid ederek kendilerine hizmet edecek yapılarının önünü açtıkları vurgulanıyor.

Prof. Dr. Mahmud  Esad  COŞAN´ın şehid edilmesi ile FETÖ yapısının önünün açıldığı ve FETÖ´nün devletin her kurumuna sızarak, başta CIA olmak üzere yabancı örgütlere taşeronluk yaptığı ortaya çıkmaya devam ediyor.

Mehmet Zahid KOTKU gibi bir gönül insanının damadı olan Prof.Dr. Mahmud Esad COŞAN, kendisini sevenlere her zaman, ?kula kulluk etmeyin, müstakil olun, Allah´a kulluk edin, vatanınıza hizmet edin.?diye öğütler vermesi ile tanınıp seviliyordu.



Anahtar Kelimeler: Milli Duruşu Hedef Yaptı