Milli Güç Milli Savunma

Milli Güç Milli Savunma

Türkiye Milli Savunması için bütün ihtiyaçlarını kendi üretir hale gelmeye doğru yol alıyor. Atak Helikopteri ile başlaya ve devam eden birçok proje, göz kamaştıran bir anlamla, ülkemizi geleceğe güvenle taşımaya devam ediyor. Milli Savunma Bakanı İsmet Y

Türkiye Milli Savunması için bütün ihtiyaçlarını kendi üretir hale gelmeye doğru yol alıyor. Atak Helikopteri ile başlaya ve devam eden birçok proje, göz kamaştıran bir anlamla, ülkemizi geleceğe güvenle taşımaya devam ediyor. Milli Savunma Bakanı İsmet YILMAZ’ın Türkiye’nin bu büyük başarı adımlarının başında olması ise Sivaslılarca memnuniyetle karşılanıyor.

 Savunma sanayisinde mihenk taşlarından biri olacak ATAK helikopter projesini Savunma Sanayii Müsteşarlığı (SSM) ve Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ) tarafından düzenlenen ve OSTİM Savunma ve Havacılık Kümelenmesi`nin de katkıda bulunduğu büyük bir ekip hazırladı. Türkiye son yıllarda büyük adımlarla yoluna devam ediyor. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin bütün araç gereçlerini kendi milli imkânlar ile hazır hale getirme amacı somutlaşıyor. Atak Helikopteri ve diğer bir çok yerli üretim ile Dünya gündeminde yerini alan ülkemiz, düşmana korku, dosta ise güven veriri bir mahiyette yol alıyor.

“Hazır ol cenge, eğer istiyorsan sulhu salah” düsturu ile Milli Savunmanın milli imkanlarla donatılması gayretinin başında da bir Sivaslı’nın olması daha bir memnuniyetle karşılanıyor.

Başbakan Ahmet DAVUTOĞLU ve Milli Savunma Bakanı İsmet YILMAZ’ın çok uyumlu bir ekip olduklarını ifade eden Sivaslılar, bu iki sakin gücün bu ülke için bir şans olduğunu dile getiriyorlar.



Anahtar Kelimeler: Pazartesi SİVAS POSTASInda