MORALLERİ KİMLER BOZUYOR?

MORALLERİ KİMLER BOZUYOR?

SİVAS NUMUNE HASTANESİ Genel Acil Servisi şehre hizmet veren önemli bir servis. SALGINDAN önce günlük ortalama 1500- 2000 hasta gelmesine rağmen mükemmel bir disiplin ile bu sirkülâsyonu karşıladığı öğrenildi.

SPHM ÖZEL HABER

Başarılı ve yoğun çalışan bu birimde ise 4 ay önce ACİL SERVİS SORUMLUSU değişikliğine gidildiği ve bundan sonra ise aksaklıkların ardı arkasının kesilmediği öğrenildi.

Yeni Acil Sorumlusu hemşiresinin çalışan personel arasında ayrımcılık yaptığı iddia ediliyor. Önceki sorumlu ile görüşen kıdemli ve deneyimli personellerini hiç bir gerekçe göstermeden CAGEM binasına (PANDEMİ BİNASI) göndermekle tehdit edip mobbing yaptığı iddiaları da havada uçuşuyor.Hatta bazılarına zorunlu birim değişikliği yaptırdığı da gelen bilgiler arasında.

Bu pandemi sürecinde bu tür moral bozucu değerlendirmelerin çalışanların moralini daha da bozarak motivasyonlarını olumsuz etkilediği öğrenildi.

Bazı iddiaları ise cevaplanması üzerine yetkililere soruyoruz?

-Acil Servisi kimler yönetiyor?

-Sorumlu hemşire mi sekreter mi? Yetkili sendika mı? Ayrıştırılmış bir gurup mu? Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı mı?

-Pandemi sürecinde daha dikkatli olunması gerekmez mi?

-Personel arasındaki ayrımcılıklara neden göz yumulmakta?

-Başhekim bu olumsuzluklara neden ses çıkarmıyor?



Anahtar Kelimeler: MORALLERİ KİMLER BOZUYOR