MÜFTÜ GÖREVE!

MÜFTÜ GÖREVE!

?YEMYEŞİL SİVAS? düşüncesinin hayata geçmesi için kılını kıpırdatmayan İl MÜFTÜLÜĞÜ ve İlçe MÜFTÜLÜKLERİNİN konuşmak yerine artık icraat içinde olmaları bekleniyor. En azından İlçe ve köylerde bulunan ?mezarlıkları? dahi ağaçlandıramayan MÜFTÜLERİN İstifa

SPHM ÖZEL HABER

SİVAS´ın her alanda gelişip güzelleşmesi için herkesin elinden geleni yapması bekleniyor. Bu bağlamda sosyal sorumluluk görevlerini yeterince yapmayan İL ve İLÇE MÜFTÜLÜKLERİNİN artık ellerini taşın altına koymaları bekleniyor.

İLÇELERDE görev ifa eden MÜFTÜLERİN ne yaptıkları ise tam bir muamma. En azından görev bölgeleri içerisinde olan köy mezarlıklarının ağaçlandırılması hususunda bir şey yapmamaları tepki çekiyor.

Kürsüden iyiyi doğruyu öğütleyen İLÇE MÜFTÜLERİNİN, aynaya bakarak somut olarak ne yaptıklarını düşünmeleri isteniyor...

İL MÜFTÜLÜĞÜN konuyu masaya yatırarak SONBAHARA gireceğimiz bu günlerde, SİVAS´taki köylerde bulunan bütün mezarlıkların ağaçlandırılması için düğmeye basmaları kamuoyu tarafından isteniyor.

En azından birkaç CUMA toplanacak para ile çam fidanı alınarak bütün mezarlıkların sonbahar itibariyle ağaçlandırılmasının mümkün olduğu görüşleri dile getiriliyor.



Anahtar Kelimeler: MÜFTÜ GÖREVE