Muhalefet Partileri BİLGİN´i İstiyor

Muhalefet Partileri BİLGİN´i İstiyor

MHP ve CHP´nin gözü Cuma Günü açıklanacak Ak Parti Listesinde. Muhalefet partileri, Ak Parti Listesinde heyecanla Hilmi BİLGİN´in olmasını bekliyorlar.

 

Geçtiğimiz Haziran seçimlerinde Hilmi BİLGİN nedeniyle yenilgiye uğrayan Ak Parti´nin Sivas listesi merakla bekleniyor. Sivas´ta merkez başta olmak üzere ilçe, kasaba, köy ve mezralarda şiddetli eleştiri alan BİLGİN´in, olası listeye girme durumunda, Ak Parti´nin 4-5 puanlık bir kayıp yaşayacağı öngörülüyor.

Geçtiğimiz seçimlerde MHP ve CHP´nin 1 er vekil çıkararak Ak Parti´yi yakından takip ettikleri bilinirken, her iki parti de Hilmi BİLGİN´in listede olmasının kendilerine 1 vekil daha kazandıracağını vurguluyorlar.

Listeye geçtiğimiz 7 Haziran seçimlerinde yukardan dahil olan BİLGİN´e, başta Kangallı hemşehrileri büyük tepki göstermiş ve oylarını MHP adayında toplamışlardı.

Halk tabanı olmayan BİLGİN´in, Ankara´ya kamp kurduğu ve listeye girmek için elinden geleni yaptığı alınan bilgiler arasında.

Ak Parti İl Teşkilatının tamamına yakınının Hilmi BİLGİN´i istemediği bilinirken, kamuoyunda da en son sıralarda olduğu belirtiliyor.

Ak Parti´nin Sivas´ta eski gücüne kavuşması için liste yenilenmesinin şart olduğunu dile getiren Ak Partililer, olası eski liste durumunda teşkilatın, çalışma azminin de olmayacağını vurguluyorlar.

 



Bitti
16.09.2015 07:08:54
Yaw istediğiniz kadar bu adam hakkında yazın cizin istemeyin,bu durum sivas ta böyle.Ankara da adam sağlam,millet ağzının içine bakıyor.semiha ekici bilginin onayı olmadan asla gelemezdi.şadiye de vekil sırasına girerse onu da onaylarsa sivas ta akp nin helvasını yeriz.ayrıca bilgin ilk 3 te garanti olacaktır bunu böyle bilin

baybars
16.09.2015 21:37:05
hilmi bilginin bazı akrabaları arkadaşım, akrabaları bile adamı sevmiyor

YİĞİDO58
16.09.2015 21:44:07
Ankara da adam sağlamsa Ankara gelir Sivas da oy verir :) Arkası ne kadar güçlü olursa olsun oyu sivas halkı verecek. Bu kez kararlıyız. Mevcut vekillerden hiç birine oy yok!! Dışarıdan ithal olana da oy yok!!

4 eylül
17.09.2015 02:12:10
sivas il başkanlıgına duyurulur sivas ın 5 vekilini istiyorsanız 1 HİLMİ BİLGİN 2 HAKAN GENÇ 3 EROL GENÇ 4 SELAMİ BEY 5 EKREM ERDEM ABİSİ SAYIN İLBAŞKANI ZİYABEY 5 VEKİL İSTİYORSANIZ BU SEÇİMDE BUNLAR OLSUN HİLMİ BEY TECRÜBELİ ANKARAYI İYİ BİLİYO HAKAN GENÇ BEY TİCARETİ EGİTMENLİGİ İYİ BİLİYO ALİ CENGİZ OYUNU TAM ADAMI ZATEN SİYASET OYUNDEGİLMİ İŞLERİNDE BAŞARILI EROL GENÇ MİMAR BELEDİYEDE İMAR MÜDÜRÜ SİVAS TA SEVİLEN DİNDAR YALANSIZ DOLANSIZ GEÇMİŞİ VAR KAFASI ÇALIŞIR YENİ NESİLİN ÖRNEK ALAÇAGI KİŞİ HAKAN BEYLE AMCA OGLU YABANCI DEGİL SELAMİ BEY GECEN DÖNEM SİVAS VEKİLLİGİYAPTI BU DÖNEM HAKKI VEKİLLİK EKREM ERDEMDE SİVAS IMIZIN ABİSİ ANKARADA LİSTE DIŞI SİVAS A IMIZA GEÇMİŞİ VAR SAHİPLENDİ ŞİMDİ SIRA SİVASLILARDA ORTADA KALMASIN AGABEY BULİSTE SİVAS TA SECİMİ 5 -0 ALIR MHPDE CHPDE AVUCUNU YALAR BU LİSTE OLURSA ATIMLA ARABAMLA ÇALIŞIRIM 3 TECRÜBELİ VEKİL HAKAN BEY EROL BEY SİVAS ŞEHRİNİ İYİ BİLİR GÖZÜMÜZ KULAMIZ OLUR EROL BEY YOL GÖSTERİR SAMİMİDİR HAKAN BEY UYGULAR BEN EROL BEYİ YİNEDE ÇOK SEVİYORUM BEY EFENDİ YAKIŞIYOR

Sefilix
17.09.2015 10:44:21
Sivaslı bu ülkeyi seviyorsa açılımcı bopculara oy vermesin. ahirette çetin bir azap sizi bekliyor olur. ne diyordu rahmetli erbakan akp ye oy vermek cehennemden bilet almak gibdiir. ne diyordu dilipak hocanız akp bir proje partisiydi kurdurdular. süleyman abiniz ne demişti hırsızlığa batmış akp demişti değil mi? peki yiğit abiniz neler diyordu neler sizinle ilgili. oo numan abiyi unuttuk. adaha ağır konuştu firavuna benzetti karuna benzetti. bülent abi ankaranın parsel parsel satıldığını itiraf etti. sonra sus pus opldu. cemaaata ne istedilerde vermedik dediniz. eğer cemaat suç örgütü ise suça ve suçluya yataklık ettiniz. hele bir açılım skandalı var ki o zaman bayrak gösterene hain diyrodunuz kandan beslenen diyordunuz şimdi çıkmış neler yapıyorsunuz. aa bende sanki anlıyormuşsunuz gibi yazıyorum. sizin seçmenin bunları anladığı yok ki. İnatla, bildikleri halde sizi savunmaları ne hazin. körü körüne bağlanmışsınız hepiniz. Sebep ne dünyevi menfaatler mevki makam hırsı. Allahın ayeti tecelli ediyor işte. Ne güzel değil mi? yaşıyoruz ya hu vallahi yaşıyoruz. "Andolsun biz, cinler ve insanlardan, kalpleri olup da bunlarla anlamayan, gözleri olup da bunlarla görmeyen, kulakları olup da bunlarla işitmeyen birçoklarını cehennem için var ettik. İşte bunlar hayvanlar gibi, hatta daha da aşağıdadırlar. İşte bunlar gafillerin ta kendileridir.(A´RAF Suresi 179. ayet meali Diyanet İşleri)

Nejat DEMİR
17.09.2015 11:48:19
Beklemekte haklılar bu seçimlerde sonuç değişecek AKPARTİM 4. 5.vekiliylede yoluna devam edecek. Diğer partilerimiz ise vatandaşa hizmete talip olmamanın neticesi olarak ve vatandaşa muhalefet eden partiler olarak beklemeye devam edecekler.

Nejat DEMİR
17.09.2015 14:49:02
Ak partim sivas tan 5 vekil çıkarmak istiyorsa sivas a ses vermeli sivası dinlemeli. Artık görsün Sivaslı ithal vekil istemiyor Adem Yıldırım yada başkaları isim önemli değil sivas da oturan sivası bilen vekiller istiyor. Aytıca Hilmi Bilgin devri kapanmıştır sivasa ne faydası olmuştur. 3-5 paralel atamasından başka. en son meb müdürünüde aldı görevden. Erdoğan Tunç u da müdür yaptı. iş tamam.sonuç sivas açısından sıfır

dudu
17.09.2015 18:56:34
bu ak partinin zirve oyu 212 bin sivasta...değil hilmi bilgin r.erdoğan da aday olsa sivasta 5-0 yapma imkanı yok....

YİĞİDO58
17.09.2015 19:37:24
Sivas´ı Ankara´dan kumanda edenlere Yiğidolar Yeter Artık! deme vaktidir. Müteahhite, mimara, avukata, tacir ve tüccara, parası olmaktan başka bir varlığı olmayan oy verme SİVAS! Sivas, özgür iradeni kullan ve oyunu seni temsil edecek yetenekte ehliyet, liyakat ve duruş sahibi dürüst insanlara kullan. İlim, İrfan ve Fikir Adamlarına Oy ver Sivas! Parti liderlerinin önüne vekil adayı! diye getirip koyduğu kişilere artık oy vermekten vazgeç! Burası SİVAS demenin vakti gelmedi mi? Benim vekilimi sen değil Sivas olarak ben seçer, ben belirlerim demenin vakti. Sivas tacirle, tüccarla, mimarla mühendisle, müteahhitle yıllarını kaybetti. Siyasetten nemalanmak isteyen yiyici takımına şehrimize bir çivi bile çakamayanlara oy verme SİVAS! İktidar da muhalefete gereken dersi vermelisin. Sivas´ı Sivas´ın istemediği vekillere asla teslim etme.Büyük düşün SİVAS! Güdülemeyecek olduğunu, sürü olmadığını, takım tutar gibi parti tutmadığını, tutmayacağını göstermelisin SİVAS!Hiç kimsenin seni satın almasına, oyunun satılık olmadığını göster SİVAS! 1 Kasım da şehri küçültenlerden, şehrimizi büyük köy haline getirenlerden hesap sor SİVAS!

Nejat DEMİR
18.09.2015 15:22:47
Adımı kullanarak yorum yazanlara diyorumki yorumlarınıza dahi isimlerinizi koyamayan sizleri adam yerine koyanlara ve adamım diye dolaşan sizlere yazıklar olsun.

Ss
18.09.2015 18:00:58
Helal olsun gerçekten. Hilmi bey ne yaptı etti listeye koydurdu kendini. Kaybeden Sivas´ım kaybetmeye devam edecek. Yıllardır ak partiliyim ama bu sefer oyum yok.

Hesap Sor Sivas im
19.09.2015 01:10:25
Ithal Vekil istemiyoruz , Menfaatci cikarci Vekil istemiyoruz , 96 günlük Bakanlik döneminde 96 yilda yapamayacagi Servet i yapan Vekil istemiyoruz Sivas i Düsünen Sivas icin Gönül vermis bir tane AKP aday i yok su listede hepsi menfaatci ,cikarci , vekil secildikten sonra sivasa bir daha ugramayacak kimseler 5 , de O Sivasim AKP ye vermeyecek sivas da MHP Insaallah haydi bakalim Hayirli olsun

mhp li
19.09.2015 15:50:47
Bu güne kadar mhp den başka partiye oy vermedim. Ancak bahcelinin tutumu ve bu haberden sonra oyum un rengi kesinleşti akp.

hilmi belgin
29.09.2015 11:47:46
Ben dahil kimse anlam veremiyor kimse sevmiyor partiden kişiler dahil söyleniyor ama hala aday ben olmaz Habip bey 2.sıra yapar belki 5.sıraya hilmi bilgini koyardım