Tarih: 13.04.2018 17:28

Müjdeler Olsun SİVAS!

Facebook Twitter Linked-in

SPHM ÖZEL HABER

Milli Eğitim Müdürü Mustafa ALTINSOY Sivas´tan alındı. Şehre geldiği günden bu yana Bakan YILMAZ aleyhtarı ne kadar insan varsa onlarla kulis yapan, şehrin eğitimi için çaba gösteren insanlara KUMPASLAR kurarak onları etkisizleştirme girişimi içinde bulunan ALTINSOY´un şehirden alınması, coşku ile karşılandı.

?EĞİTİMDE SİVASİ HAREKETİNİ? ?ben yapmadım boş verin? telkini ile etkisizleştirip, eğitim anlamlı ortaya bir şey koyamaması bir yana, MİLLİ EĞİTİM MERKEZ teşkilatını da bir birine düşürerek adeta silikleştirme yoluna gitmesi ile eleştiriliyordu.

Okul İdarecilerini de başıboş bıraktığı bilinen ALTİNSOY´un kendisine ulaşan şikayetlere ise kulak tıkayıp, adamına göre hareket ettiği biliniyor.

YOLSUZLUK ve usulsüzlük soruşturması geçiren ve su?u subuta ermiş olan ALTINSOY un, şehirde ne kadar defolu adam varsa onlarla dostluk kurması ise anlasilamamişti.

Kendisini eleştiren eğitimcilere karşı hasmane tutum ve davranışlar içinde olmanın yanı sıra, satın aldığı Milli duyarliliği olmayan vasıfsız idareciler yolu ile  ?KUMPAS SORUŞTURMALARI? organize eden ALTINSOY´un, İstiklal Marşı ve Bayrak töreni hassasiyeti olmayanları da kolladığı şahitlerin beyanı ile ifade ediliyor.

Şehirde mevcut DERNEK ve VAKIFLARI da bir birine düşüren ALTINSOY, son demde bir derneğe ?KIZILIRMAK ilkokulu ve Halk Eğitim Merkezi? yerini teklif edip hatta devrettiği videosunun yayınlanması akabinde, DERNEK ve VAKIFLARIN bir birini eleştirmesine zemin hazırladığı belirtiliyor.

Okul idarecisi görevlendirmelerinde ise ne kadar vasıfsız insan varsa onların bir yerlere gelmesi için çaba gösterdiği ise eleştiri almıştı.

Bakanlık müfettişleri araştırması sonucunda, sınavların başında olmadığı halde sınav parası alan ALTINSOY hakkında "ZİMMETİNE PARA GEÇİRDİĞİ" iddiası ile ilgili hakkında BÖLGE İDARE MAHKEMESİNE bir de suç duyurusunda bulunulduğu biliniyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —