MÜLK SAHİPLERİNİ ALKIŞLIYORUZ!

MÜLK SAHİPLERİNİ ALKIŞLIYORUZ!

Yaklaşık iki yıldır devam eden KENT MEYDANI CEPHE GİYDİRME Projesinde BELEDİYE ve BİNA sahipleri arasındaki keşmekeş giderilmek üzere. MANTOLAMANIN milletin parası ile yapılmasını ETİK BULMAYAN MÜLK SAHİPLERİ RAHATSIZ İDİLER...

SPHM ÖZEL HABER

İki yıldır devam eden TARİHİ KENT MEYDANI CEPHE GİYDİRME PROJESİ, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı kaynağı ile devam ediyor. Binalarına cephe giydirme yapılan mülk sahipleri ise "milletin parası ile ne şart ve durumda olursa olsun, özel mülklerine bir kaynak aktarımını etik bulmadıklarını" ifade etmişlerdi.

BELEDİYE cephesi ise böyle bir para talep etme durumlarının olamayacağını ilan etmişler ve isteyen mülk sahiplerinin hayır kurumlarına bağışta bulunabileceklerini dile getirmişlerdi.

Tarafsız gözlemciler ise ortalama bir rakam olan 5 bin liralık bir bağışın kamu vicdanını rahatlatacağını dile getiriyorlar.

Ömümüzdeki hafta BELEDİYE İNTERNET hesabında hangi kişilerin cephe giydirmesinin yapıldığıu kamuoyuna ilan edildikten sonra, 5 er bin liralık bağış ile oluşacak kaynağın ise ÜNİVERSİTEDE okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilere burs olarak verileceği öğrenildi.



Anahtar Kelimeler: SAHİPLERİNİ ALKIŞLIYORUZ!