mutluyum, mutlusun, MUTLU

mutluyum, mutlusun, MUTLU

Cumhuriyet Üniversitesinde garip bazı alımlar mercek altında. En son Rektör Yardımcısı Ali TAŞKIN´ın kızını Temel TIP´a aldırması dillerde. Hatta on kişilik komisyondan hiç birinin bu alıma onay vermediği iddia ediliyor. ?Beşik Uleması? mantığını çağrışt

SPHM ÖZEL HABER

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ yeni yönetim tarafından adeta alımlarla şehrin ve ülkenin gündeminde. Cumhurbaşkanı ERDOĞAN´ın yakın arkadaşı Ak Parti Milletvekili Metin KÜLÜNK´ün üniversiteyi zehir zemberek eleştirisi sıcaklığını korurken, Felsefeye meraklı Prof. Ali TAŞKIN´ın kızını TEMEL TIP´a aldırması ise şehirde herkesin dilinde.

Rektör Yardımcısı olan Prof. Dr. Ali TAŞKIN´ın kızı için özel uygulama yapıldığı ve hatta 10 kişilik komisyonun buna onay vermemesine rağmen, komisyon görüşü dikkate alınmayarak, TAŞKIN´ın kızının dönerli Temel TIP´a alınması ibretle takip ediliyor.

SİVAS POSTASI GAZETESİ ırmağın ötesinde konuşulan konuları kamu yararına sorularla dile getirmekle birlikte, Ali TAŞKIN´ın kamuoyunu bilgilendirici bir açıklama yapmasını bekliyoruz;

--Prof. Dr. Ali TAŞKIN´ın kızı TEMEL TIP´a alınmış mıdır?

--Bu alımda komisyon ne demiştir? 1O kişilik komisyonun ?hayır? dediği doğru mudur?

--Bu alım da hakkaniyet gözetilmiş midir?

--Eğer kayırmacılık yapıldı ise, bundan sonra ?vicdan, merhamet ve kul hakkı? üzerine TAŞKIN bir daha konuşmayacak mıdır?

 



Anahtar Kelimeler: mutluyum mutlusun MUTLU