M.YAZICIOĞLU Bilim ve Teknoloji Üniversitesi

M.YAZICIOĞLU Bilim ve Teknoloji Üniversitesi

SİVAS´ta yeni kurulacak olan ?SİVAS Bilim ve Teknoloji Üniversitesi?nin isminin ?SİVAS MUHSİN YAZICIOĞLU BİLİM ve TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ? olarak değiştirilmesini isteyen 5 tane milletvekili TBMM´ye bir önerge verdiler. İşin garibi bu önergede SİVASLI veki

SPHM ÖZEL HABER

 SİVAS POSTASI GAZETESİ´ne ulaşan bir önerge memnuniyet oluşturdu. TBMM´ye 5 tane vekilin verdiği önerge heyecan oluşturdu.

5 tane vekil, yeni kurulan SİVAS BİLİM VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ´nin? ismin başına Şehid Genel Başkan ?MUHSİN YAZICIOĞLU´nun eklenmesini talep ettiler.

TBMM´ye konuya ilişkin 5 vekilin önerge verdiği haberi memnuniyet oluşturdu. Bu önergede neden SİVASLI vekillerin olmadığı ise araştırılıyor. SİVASLI vekillerin bunu neden düşünmedikleri veya verilen önergeye neden destek vermedikleri ise merak ediliyor.

GEREKÇE OLARAK Adnan MENDERES, Turgut ÖZAL, Bülent ECEVİT, Necmettin ERBAKAN, Süleyman DEMİREL gibi Türk siyasetin önemli isimlerinin üniversitelere verildiği lakin 2009 yılında hala açıklanamayan bir kaza ile şehid olan Muhsin YAZICIOĞLU´nun da isminin verilmesinin bir vefa olacağı vurgulandı.



sedat
3.05.2018 22:39:08
sivas yada sivaslı kimin umrunda, Tayyip bey çalışsın sivas vekilleri yesin oh ne güzel ve tehlikeli az kaldı 53 gün sonra sivaslı hesap sorabilir,

sinan korkmaz
5.05.2018 10:07:31
sivasta vekilmi var adı ne