Namzetim, Namzetsin, Namzet!

Namzetim, Namzetsin, Namzet!

Cumhuriyet Üniversitesi REKTÖRLÜK seçimleri yaklaşırken, bu dönem artık TIP kökenli bir rektör üniversitede konuşulurken, HİLMİ ATASEVEN´in alttan alta REKTÖRLÜĞÜN aile içinde kalması mantığı ile adaylığa hazırlandığı, haber merkezimize gelmeye devam ediy

SPHM ÖZEL HABER

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ´nde rektörlük yarışı yavaş yavaş kendini hissettirmeye başladı. İki dönem aradan sonra genel ittifakın tekrar TIP KÖKENLİ adaylara yöneldiği su götürmez bir gerçek iken, Prof. Dr. HİLMİ ATASEVEN´in rektörlük için alan oluşturduğu bilgileri geliyor.

Şuan Üniversitede REKTÖR gibi sağa sola talimatlar yağdıran ATASEVEN´in, ?rektörlük aile içinde kalsın? zayıf mantığı ile hareket ettiği iddiaları ise sığ bulunuyor.

İl dışında görev yaparken ALİM  YILDIZ sonrası dönem için şehre geldiği bilinirken, mevcut yönetim içinde olan ATASEVENE´e ise şans tanınmıyor.

Mevcut Rektör ve yönetimin görev sürelerinin bitimine az bir zaman kala ise kulislerin hareketlendiği ve yeni ekiplerin şimdiden hazırlıklar yaptıkları haber merkezimizin edindiği bilgiler arasında.



Anahtar Kelimeler: Namzetim Namzetsin Namzet
mustafa gür
21.02.2019 09:01:39
Gittiği her yerden gonderilen bu sahis (sivas numune hastanesi, malatya devlet hastanesi, Yozgat tıp fakültesi) sivasta nasıl tutunuyor. Sivaslıların kalitesi bu kadar mı

Gazi Delibaş
21.02.2019 19:51:58
Sıkışınca kaçan cesur yürekler şimdi meydan kendilerine kalacak mı sanıyor?

k sayın
22.02.2019 12:25:52
Hilmi hocama laf atan çapsızlar siz neyi başardınız ki? Alim hoca elindeki enkaz halindeki üniversiteye yaptığı tek şey hilmi hocamı getirmek oldu. Hilmi hoca atıl vaziyetteki cütamda hesaplamalı kimya kanser araştırma merkezi kurdu etmedi tutsan elinde kalacak cübapıın komisyonlarını değiştirip ön inceleme komisyonu kuarrak harkete geçirdi, siz daha konuşun alim hocayı kurtaran adama laf atıyorsunuz, alim hoca batırdıysa hilmi hoca toparladı unutmayın bunu. üniversiteyi adam etti.

songül tatar
22.02.2019 12:35:39
Söylendiği gibi ise yüzsüzlük edip kendini buraya tekrar getirenler karşında ady olmaz herhalde. onları da satarsa bilemem tabi