NASIL TAVIR ALACAK?

NASIL TAVIR ALACAK?

SİVAS'ın en büyük sendikası olan EĞİTİM BİR SEN, Akif İNAN'ın ortaya koyduğu bir felsefe ile yol almıştı...

SPHM ÖZEL HABER

EĞİTİM BİR SENDİKASINDA bazı gelişmelerin yaşandığı haber merkezimize son haftalarda hızlanarak gelmeye devam ediyor. SİVAS POSTASI'na gelen bilgilerin SENDİKA BAŞKANI İbrahim TEMİZ'e de geldiği sanılıyor. Sendika ilkelerine uymayan bazı olumsuz isimler olduğu ve bu iismlerin TEMİZ tarafından sendikadan istifalarının isteneceği belirtiliyor.

İbrahim TEMİZ'in bazı isimleri çağırarak sendikadan istifa etmelerini telkin edeceği ve bunun da en kısa zamanda hayata geçeceği tahmin ediliyor.

SENDİKA Başkanı H.İbrahim TEMİZ'in bu 3 müdürün sendikadan istifalarını isteyeceği istememesi durumunda bu 3 şahsin sorumluluğunu üzerine almış olacağı yorumlanıyor. 

SİVAS POSTASI önümüzdeki günlerde yaşanacak gelişmeleri takip ederek kamuoyunu bilgilendirmeye devam edecek.



Anahtar Kelimeler: NASIL TAVIR ALACAK?
okul müdürlerinin bazıları
18.02.2022 21:03:41
Sayın Başkanım cidden bazı okul müdürlerine dikkat etmek lazım.Pandemide ve sonrasında hep esnek çalışan çok garip genel idari hizmetlerinde olan idarecilerin 5 kadar durması gerekirken yada Şubat tatillerinde dönüşümlü gelip yada evrak veremeye gidiyorum diyerek okuldan kaybolup sonra toplantılarda hak hukuk ardkaşlar diyen komik müdürler cidden tepki topluyor.Görevini yapan idareciler hariç ama Kümbet bölgesinde bu tür idareciler fazla sanki.Okul kameraları şahit bu arada.Ekdersler yaz tatilelrinde şubat tatilinde ve diğer aylarda okulda bazı günlderde olmamalarına ragmen hep full .Ve öyle bir özgüven sanki dokulnuzmalıkları var sdadece öğretmenler yönetmeliğe tabii.İnanin kendi sendikamızadan olmasına ragmen nefret ettiirdiler artık.Diğer kurumlarda herkes 5 e kadar bekler işi olsun olmasın biizm bazı okullar diğer kurumalrdan farklı üstün sanki.Öğretmenler derslerine vaktinde girisn derken neden sizler sabah 8 de gelip 5 de çıkmazsınız acaba.Tatilerde neden evde gezmelrde alışverişete Behrampaşada yada başka okulalrda çay muhabbetinde gezersiniz.Sonrada hak hukuk söylemleri.Sayın İl müdürüm cidden okul idareclerine mesai saatlerini ve tatillerde özellikle okularında olmaları noktasında uayrılması gereken kişiler bazıları.Çöpçatanlık yapan bunu görev bilen idarecimizde var.herkes mevzuata uyuyorsa sizlerde uyun idarececilerden bazıları mesai saatlerine uymadığında ifşa mı edelim illa. okul kamerları şahit zaten