Tarih: 08.01.2015 22:20

Ne Yandaşız Ne Candaş Biz Sivas Postası`yız

Facebook Twitter Linked-in

Yayın hayatına başladığı günden bu yana, rutin dışında yayın yapan Sivas Postası binlerce okuru ile geleceğe doğru yol alıyor. Eğilmeyen, bükülmeyen, makam mevki için takla atmayan, entelektüel sıra dışı bir ekip tarafından çıkarılan gazete, çıplak doğruları halkın gözüyle dile getiriyor.

 Yayın hayatına başladığı günden bu yana ilkeli duruşu ile yol alan gazete, pek çok insan tarafından eleştiri yağmuruna tutuluyor. Tavizsiz dik duruşu, yalana hileye sapmayan anlayışı, makama kişiye ve paraya kul olmayan ahdi ile Sivaslılar’ın beğenisini kazanıyor.

Çamur atıldıkça büyüyen, önü kesilmeye çalışılırken, onlarca yazarı ile gözü kara yayın yapan gazete, “aydın bir duruş” ile de dikkat çekiyor.

Sivas’ta yer alan onca hokkabazın, cambazın, hırsızın, yolsuzun “Aman Sivas Postası’na manşet olmayalım” diye korktukları gazete, yayın hayatına devam ettiği müddetçe dik duracak sert vuracak.

Sivas Postası bu Şehrin DON KİŞOTU’dur…

Yel Değirmenlerinin çoğalmasına müsaade etmeyecek bir Don Kişottur.

Halkının ve haklının yanında olamaya devam edecek bir serdengeçtidir.

Sivas için Sivas’ın geleceği için çaba harcamayı sürdürecek.

Niceleri evlerini, arabalarını rahatlarını kutsarken, Sivas Postası meydanlarda yel değirmenleri ile savaşa tutuştu. Bu şehri sömürenleri afiş etti.

Ne Yandaş oldu, ne Candaş oldu. Kalemini ve fikrini satan zavallılar ile hiç ama hiç işi olmadı. Yandaş veya Candaş diye çamur atanlara ise sadece güldü.

Sivas Postası hiç var olmayacak bir dünyanın savaşını veren bir gurup sıra dışı insanın aşkı ve hayalidir.

Aşkı, hayali, ideali, vefayı bilmeyenlerin anlayamayacağı, rüyalarında dahi göremeyeceği, yüce ideallere meftun olanların yürüdüğü öte bir dik duruştur.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —