Tarih: 30.06.2017 11:48

Neler Neler Demiş?Şaşıracaksınız!

Facebook Twitter Linked-in

 

 

SİVAS Ak Parti teşkilatları tarihinin en zor dönemini yaşamaya devam ediyor. Zamanın Başbakanı Recep Tayyip ERDOĞAN´ı kent meydanında ?eşekle protesto ederek? Türkiye kamuoyunda küçük düşürme girişimini organize eden MERKEZ İLÇE BAŞKANI Ahmet KUZU´nun bir skandal görüntüsü ortaya çıktı.

Türkiye haritası karşısında bir konuşma yaparak BAŞBAKANI ihanet ile suçlayan KUZU´ya tepkiler dinmiyor.

TÜRKİYE PARTİSİ İl Başkanı iken ?Bölünmüş yol dediğimiz bölünmüş Türkiye Haritası? diye açıklama yapan KUZU, ?Türk telekom Araplara, Telsim İngilizlere, Ada Bank KUVEYTLERE, Avea Lüblanlılar, Oyak Bank Hallandalılara?? sıralaması ile, bu dağıtımla ülkenin bölünmeye doğru götürüldüğünü dile getirmesi şaşkınlık oluşturdu.

Türkiye, Başbakan tarafından bölünmek istiyor diye kameralar karşısına geçen Ahmet KUZU´nun arkasındaki isimler ise merak ediliyor.

Gerçek AK PARTİLİLERCE kabul görmeyen ve AKP´li KUZU diye anılan KUZU´yu ?Sami AYDIN ve Hilmi BİLGİN?ikilisinin İl Başkanlığına hazırladıkları iddiaları ise kabul edilemiyor.

Sami AYDIN´ın özellikle imar konularında en yakın çalışma arkadaşlarından biri olan KUZU´nun asıl destekçisinin ise bir zamanlar FETÖ yapılanmasının en tepe derneği olan ÜLFET HUKUK DERNEĞİ kurucularından Hilmi BİLGİN olması ise değişik soru işaretlerini akıllara getirmeye devam ediyor.

Teşkilatları Cumhurbaşkanı ERDOĞAN´ın talimatı ile yenileme arefesine giren Ak Parti´nin, partiyi küçük düşüren ve geçmişi ile bu doku dışında olanlara müsaade edip etmeyeceği ise merak ediliyor.

Geçtiğimiz aylarda ?siyasi bir hedefim yok? diye beyanat veren KUZU´nun siyasi hedef yerine ?ticari hedef peşinde koştuğu? ise kamuoyunda sıklıkla bilinen bir konu olarak ortada duruyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —