Tarih: 07.01.2020 21:12

NELER OLUYOR?

Facebook Twitter Linked-in

SPHM ÖZEL HABER

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü İdari Binası tamamen boşaltılarak, spor tesislerinden ayrılıp Demircilerardı Sakağında bulunan SALTUKBEY Öğrenci Yurduna taşınıyor. SALTUKBEY Öğrenci yurdunun ihale yoluyla tamir edilip astronomik para harcandığı iddia ediliyor.

Sporcu gençlerin resmi işlerini yaptırmak için SALTUKBEY Yurduna gitmek zorunda kalacakları belirtilirken, Spor Tesisleri ile yurt arasında epey bir mesafenin olduğu belirtiliyor.

Gençlik Spor il Müdürlüğü idari binasının,Spor tesisleri içinde bulunması gerekirken, bu yönde bir garabet uygulamaya neden gidildiği ise anlaşılamıyor.

Kurumların birleşmesi ile vekaleten bu göreve atanan KYK Müdürü ERDOĞAN TUNÇ´UN spor camiasından tepki aldığı bilgileri geliyor.

Bazı antrenör ve yöneticilerin özel fotoğrafçı tutup fotoğraf çektirip servis ettirdikleri ve reklam vari anlayış ile günü kurtardıkları iddia ediliyor.

Bazı idarecilerin de sokak ağzı ile konuşarak personelin moral motivasyonunun sıfırladıkları belirtilirken, KYK Müdürü TUNÇ´un kurum kültürünü bir türlü oluşturamadığı vurgulanıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —