NEPOTİZM Yarım Mı KALSIN MÜBAREKLER?

NEPOTİZM Yarım Mı KALSIN MÜBAREKLER?

ÜNİVERSİTENİN geçmiş 4 yılı eş dost, akraba, akrabayı taalluk, tallukun taluku kadrolaşması ile geçerken, bu yönetim kadrosunun yeniden bir dönem için gece gündüz kulis yapmaları ibretle takip ediliyor.

SPHM ÖZEL HABER

ÜNİVERSİTENİN seçkinleri olarak şehrimiz geçmiş 4 yılına hükmeden yönetimin, geride kalan akraba eş dost ve köylü kadrolaşması için yeniden görev talep ettikleri biliniyor.

Sanki ÜNİVERSİTE babalarının malı gibi, bir biri lehine adaylıktan çekilen zevatın, şehre ne kattıkları ise bilinmiyor.

VATANDAŞ geçim sıkıntısı için uğraşıp didinirken, var olan akraba ve arkadaşlarını üniversiteye taşıyan ekibinin, şehrin nitelikli insanlarına ise kapıları kapattıkları biliniyor.

AKARABA, EŞ DOST, KÜYLÜ, YURT ARKADAŞI, DERNEK ARKADAŞI gibi kadrolaşmaların gelecek 4 yılda da devam için yeniden atanma isteklerine ise CUMHURBAŞKANLIĞI makamının izin vermemesi bekleniyor.



MAZLUM SİVAS
1.06.2020 09:52:03
Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.Sivas küçük bu haksızlıkları yapanların sonunu hep beraber izleyecez. Akademik kadrolara bir bakın buyuk cogunlugu akraba. Alim Yıldız doneminde universite resmen dibe vurdu. Atananlar ya universitedeki akademik kadronun akrabası,ya siyasi destekli(cogu iktidar dusmanı olmasina ragmen bir tanidik buluyor bukalemunlar),ya sendika yoneticisi yakını,ya dernek yoneticisi akrabası(ilimi sadece kendilerine yayanlar gibi),yada zengin aile cocugu, bunların dısında kimse giremiyor kadrolara dogal okarakta bilimde yok,uretimde yok.(ama sukurki Ahiret var) O yuzden yukseklisans ve doktora yapmak isteyenler iyi dusunun derim bosuna emek harcamayın derim maalesef maalesef... iyi ki varsın SİVASPOSTASI

Tuz koktu
2.06.2020 23:56:35
Yeni nepotizm örnekleri oluşmuş mesela 2 rektor yrd mızın oğlu kızı alındı da yakın zamanda rektor yrdcı olan Ahmet Alimin yiğeni alınmasın mı mimari bir projeyle 2 yıllık myo ya alınıp guzel bır kıyak 14b ile mımarlıga cuk gectı. Yenıden atanacaklarmıs tum gonlumuz sızlerle muhteremler lutfen nepotizme devam edın kı tuy bıtmemıs kulların hakkı cuk ahırette sızlere gunah olarak gerı gelsın gercı cok manevı yazıyoruz ama bır degerı olacagını dusunmuyoruz. Mahir Ünal bey sizden memnunmuş sıze o iş tamam yenıden bızumlesın demıs dıye duyduk artık bızlerde padişahım çok yasa demelıyız.

şak şak
4.06.2020 12:25:02
Evet Cumhuriyet üniversitesi rektörü Alim yıldızın yeni hedefinin ne olduğunu tespit etmekle gurur duyuyorum evet Açıklıyorum şimdiye kadar yapmış olduğu icraatların her ne kadar bilimsel ve eğitsel olmadığı kabül edilse de Hilmi Bilgine ders verir niteliğinde belediye başkanlığı icraatlarına devam ediyor.Evet antroplojik bir yaklaşım içerisinde mimari dokunuşlarında bulunduğu bir hattat hassaslığıyla bir demirci ustası saflığında ve bir peyzaj mimarlığınının bakış açısıyla yeni hadefininde YILDIZELİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI Adaylığı olduğu dillendirilmeye başlandığı oda olmazsa YILDIZELİ MÜFTÜLÜĞÜ nede göz kırptığı soylenmektedir. Şaka ŞAKA sayın Rektör tweet atma gayreti ve instagram tıklanma rekoruyla basında bir şiirsel program yapabileceğide konuşuluyor.