Nerede Duruyorlar?

Nerede Duruyorlar?

Sivas Belediyesini ikinci defa alan Sami AYDIN’ın nerede durduğu merak ediliyor. Ak Parti il yönetimine karşı bir takım atakların olduğu bir dönemde Sami AYDIN ve ekibinin tarafsız gibi gözükmeye çalıştıkları lakin bir takım ilişkilerin ise iyi anal

Sivas Belediyesini ikinci defa alan Sami AYDIN’ın nerede durduğu merak ediliyor. Ak Parti il yönetimine karşı bir takım atakların olduğu bir dönemde Sami AYDIN ve ekibinin tarafsız gibi gözükmeye çalıştıkları lakin bir takım ilişkilerin ise iyi analiz edilmesi gerektiği konuşuluyor.

 Belediye Başkan Sami AYDIN’ın birinci dönem seçimi kaybetmesinde çok önemli bir role sahip olan Osman YILDIRIM ve Kanal 58 televizyonu ile fazlaca içli dışlı oluşu dikkatlerden kaçmıyor.

Özellikle Kadir Gecesi kurulan ortak sofraya Sivas Belediyesinin tam destek verdiği biliniyor. Kanal 58’in organize ettiği yemeğe Sivas Belediyesinin bütün personeli ile aktif durması Osman Yıldırım ve Sami Aydın birlikteliğinin ilk işareti olarak algılandı.

Televizyon ile Belediyenin birlikteliğini Basın Müşaviri Ali İZGİ’nin sağladığı bilinirken, özellikle Osman YILDIRIM ile hukuku bilinen Erdal KARACA’nın da bunda çok etken olduğu iddia ediliyor. Osman YILDIRIM ve Erdal KARACA’nın öncelere dayanan ticaret ortaklığının da bunda önemli payı olduğu sanılıyor. Belediyede etkin olan KARACA’nın YILDIRIM ile şimdi de ticari faaliyetlerinin olup olmadığı ise merak ediliyor.

Başkan Sami AYDIN’ın “sır küpü” diye tabir edilen yakın çalışma ekibinden Şaban KAYA’nn ise duruşu merak ediliyor.

Bakan YILMAZ ve Ziya ŞAHİN’in partiyi ayakta tutma girişimlerine karşı muhalif bir kalkışmanın olduğu bir zamanda, bir takım ilişkilerin iyi irdelenmesi gerektiğini dile getiren siyasi analistler, bir zamanlar bir birinin kuyusunu kazanların şimdilerde ortak hayallere ve ikballere daldıklarını dillendiriyorlar.