NEREDEN NEREYE!

NEREDEN NEREYE!

Ahmet KUZU’nun, bazı yerel bürokratları talimatlandırma girişimi içinde olduğu iddialarının ise ardı arkası kesilmiyor.

SPHM ÖZEL HABER

 Eski TÜRKİYE Partili yeni ÖZBELSAN MÜDÜRÜ ve aynı zamanda İÇİŞLERİ BAKANI Süleyman SOYLU'nun şehirdeki en yakınlarından olan Ahmet KUZU’nun zamanında Cumhurbaşkanı ERDOĞAN’a kent meydanındaki toplu kışkırtma ve hakaretleri Ak Parti camiasında unutulmuyor.

AK PARTİ tabanı tarafından kabul görmeyen KUZU’nun geçmişi AK PARTİ’ye saldırılarla dolu. Cumhurbaşkanı ERDOĞAN Başbakan iken KENT MEYDANINDA eşeklerle protesto ederek ülke genelinde ve yurt dışında küçük düşürmeye çalışan AHMET KUZU’nun son demde AK PARTİYE geçirilerek makam atlatılması arkasındaki ekip merak ediliyor.

AK PARTİ tabanı tarafından “EŞŞEKLİ PROTESTO” akıllara işlerken, KUZU’nun AK PARTİ BELEDİYESİ döneminde ÖZBELSAN GENEL MÜDÜRÜ yapılması ise hala gizemini koruyor.

KUZU’nun gerek parti gerekse halk içinde bir ağırlığı olmamasına rağmen, BÜROKRASİYİ de talimatlandırma girişimi içinde olduğu bilgileri geliyor. Ülkenin Cumhurbaşkanına zamanında hakaret eden birinin talimatı doğrultunda hareket etme eğiliminde olan bazı bürokratların ise hangi akla hizmet ettikleri analiz ediliyor.

KUZU'nun son zamanlarda çok yakını 2 ismi tepeden inme bir şekilde sessiz sedasız üst düzey işe yerleştirdiği iddiaları ise günlerdir konuşuluyor.

Kamuoyunda eşini ve baldızını işe aldırdığı iddia edilirken, bunların doğru olup olmadığını acilen halka açıklaması bekleniyor. 

 



Anahtar Kelimeler: NEREDEN NEREYE!