Tarih: 16.05.2019 21:15

TEMMUZ´da Yeniden YARGILANACAK!

Facebook Twitter Linked-in

SPHM ÖZEL HABER

SİVAS´ta görev yaptığı süre boyunca eğitim öğretim için kılını kıpırdatmayan ALTINSOY, görev yerinde olmadan para aldığı BAKANLIK müfettişlerince tespit edilmiş ve ?suçu sübuta ermiştir? tesbiti yapılmıştı.

Yine de BAKANLIK müfettişlerinin yanlı davrandığı iddia ediliyor. Özellikle ALTINSOY´un Erzurumlu bürokratlar kanalıyla Bakanlık müfettişlerini yanılttığı iddia ediliyor.

Zira FETÖ dosyalarının kapatılmasına baskıyı kabul eden Bakanlık müfettişleri, ?dosya değişmediği için suç oluşmadı? türü komik bir gerekçeyi kalemlerinden kaçırmalarını yetkililerce acilen incelenecek mahiyette.

Hatta şehirdeki bir STK´ya arsa tahsis etme girişiminin diğer STK´ları da bir birine düşürmesi yanı sıra EĞİTİM BİR içinde var olan Sendika Başkanlığı yarışını da körükleyerek, insanları huzursuz ettiği kamuoyu tarafından dile getiriliyor.

SİVAS´a gelmeden önce de MANİSA´yı ÇİFTLİĞE çeviren ve ?zimmet? suçu ile Hakim karşısına çıkan ALTINSOY, Nisan´da SİVAS´ta ?GÖREVİ KÖTÜYE KULLANMA? iddiası ile hakim karşısına çağrıldığı lakain mahkemeye gelmediği biliniyor.

Mustafa ALTINSOY´un bazı şahit ve delillere müdahale etme girişimi içinde olduğu da haber merkezimize gelen bilgiler arasında.

NİSAN´ın 10´unda mahkemeye gelmeyen ALTINSOY´un TEMMUZ´da hakim karşısına çıkarak ?tüyü bitmemiş yetimin hakkını? tekrar hazineye yatırması bekleniyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —