NOBEL ÖDÜLLÜ KATİL!

NOBEL ÖDÜLLÜ KATİL!

ARAKAN´da son birkaç haftada 3 bin Müslüman katledildi. HAÇLI BATI destekli ve sözde Nobel Ödüllü SAN SUU Çİ, katliamın arkasındaki siyasi güç olarak biliniyor.DÜNYA katliama sessiz kalırken, sudan bahanelerle bir biri ile didişen İslam dünyası ise etkisi

 

ARAKAN´da Müslüman katliamı devam ediyor. 3 binin üzerinde Müslüman ARAKANLI katledilirken, BATI´nın olaylara seyirci kaldığı gözlemleniyor.

İki yıl önceki seçimlerde 54 yıllık askeri diktayı devirerek devlet başkanı olan sözde Nobel ödüllü siyasetçi Ang San Su Çi, Arakan´daki zulmü bitireceğine yönelik beklentileri boşa çıkardı. Müslüman katili ordunun etkisinden kurtulamayan Su Çi, katliamlara göz yumarak, insan hakları söylemlerinde samimi olmadığını ispat etti.

Su Çi, zulme uğrayan Arakanlı Müslümanlar meselesini çözmek için zamana ihtiyacı olduğunu söylemişti. Su Çi´nin idareyi ele almasının ardından geçen sürede Arakanlı Müslümanların insani haklarına kavuşturulmasına yönelik hiçbir olumlu adım atılmadı. Hatta BUDİST rahiplerin etkisinden kurtulamayan SU Çİ´nin katliam emrini verdiği belirtiliyor.

Batının da desteğini alan ve sözde NOBEL ÖDÜLÜ sahibi olan SU Çİ´nin, PAPA, OBAMA ve İNGİLTERE KRALİÇESİ ile yakın samimiyeti biliniyor.

Katliama en sert tepki ise yine TÜRKİYE´den geldi.Asırlardır Mazlumların umudu olmuş Türkiye ise ARAKAN için atakta. Her türlü diplomatik girişimi başlatan TÜRKİYE´nin bu tutumunun diğer İslam ülkelerine örnek olması bekleniyor.



Anahtar Kelimeler: NOBEL ÖDÜLLÜ KATİL