Nöbet Değişimi

Nöbet Değişimi

Uzun zamandır C.Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi´nde Başhekimlik görevi yapan başarılı hekim Prof.Dr. Gökhan GÖKÇE, görevini önümüzdeki hafta devredecek.

 

SİVAS´ın yetiştirdiği başarılı üroloji uzmanı Prof.Dr. Gökhan GÖKÇE, C.Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde hastalar tarafından takdir edilen bir hekim olarak seviliyor.

İl dışından tedavi olmak için kendisine üroloji hastalarının da geldiği bilgisine ulaşılırken, GÖKÇE´nin, başarılı hekimlik seyrini SİVAS´ta sürdüreceği biliniyor.

Hastalarla olumlu diyoloğu, hasta yakınlarına detaylı bilgi vermesi ve başarılı tedavi yöntemi ile SİVASLILAR´ın taktirini toplayan Prof. Dr. Gökhan GÖKÇE´nin, önümüzdeki hafta BAŞHEKİMLİK görevini bir başka hekime devredeceği bilgisine ulaşıldı.

Başhekimlik görevi süresince, elinden geleni yaparak başarılı çalışmalar ortaya koymaya çalışan GÖKÇE´nin, bundan sonra da başarılı bir hekim olarak memleketi insanına hizmet etmeye devam edeceği biliniyor.

 



Anahtar Kelimeler: Nöbet Değişimi
Sivas_Ahalisi
20.08.2016 20:50:15
Teşekkürler Sivas Postası Kendini yetiştirmiş ve memleketine hizmet eden bu değerlere sahip çıktığınız için

Yogun bakim
20.08.2016 20:51:20
Tesekkurler hocam bu universitede maalesef sivaslilarin kiymeti bilinmiyr. Bak on gunde universiteyi ne hale getirdi ilahiyatcilar. Tip fakuktesi ve eczaciliga biyolog mehmet cimen bey bakacak. Gerci ilhan cetin ve ahmet alim i bekliyrlarmis. Kendilerine oy veren yrd.docentleri makam ve parali gorevlere getiirek isnde iyi prof docentleri gorevden cekiyrlar. Bu ne hirsmis alim bey.

Mehmet zarif
21.08.2016 13:35:05
Peygamber efendimiz buyurur ki ademoglu ihtiyarladikca onda iki sey genclesir mala karsi hirs ve hayata karsi hirs. Alim bey gerci siz ilahiyatciydiniz bunu bizden iyi bilirsiniz bu hirsla bu universitryi faruk beydende geri gotuteceksiniz bu anlasildi gerci siz kendinizi edebiyatci goruyrsunuz ama ne aci ki edebiyatci gibi de hareket etmiyrsunuz

Servet asli
21.08.2016 13:41:50
Rektorlugu hic ama hic haketmemissiniz yaptiginiz atamalar gosterdi. Meseleniz sivas degilmis yaptiginiz atamalarla bunu gosterdiniz. Nasil faruk kocacik gittiyse siz de gidersiniz. O bile sizin kadar nezaketsiz degildi. Secim sonrasi web sayfasinda secimin bittigini ve ehil olmayan insanlara yoneticilik vermeycegini soylemistiniz ne oldu

Kemal gonca
21.08.2016 13:46:20
Sayın Rektörlük makamı adaletin,liyakat ın olmadığı yerde başarı olmaz.Şu an sizi seyrediyoruz ama bu hırs sizi başarıya götürmez

Ersan dülger
22.08.2016 09:45:05
Birçok üniversite bazı bölümlerini daha geliştirerek tıpta söz sahibi olabiliyorlar.Malatya karaciğer tedavisinde Sivas Cumhuriyet üroloji bölümünü imkanlarını dahada geliştirsek değerli hocalarımız var zaten tedavide söz sahibi olsak daha iyi olmazmı