Oda, Seçimi Konuşuyor

Oda, Seçimi Konuşuyor

STSO seçimlere odaklandı. SİVAS´ın Cazibe Merkezine alınan 23 İL arasında olmamasının sorumlularından birinin de STSO Başkanı Osman YILDIRIM olduğunu iddia eden üyeler, etkin bir hazırlık ve öngörü olmadığı için bu fırsatın kaçtığını dile getiriyorlar.

 

STSO Başkanı Osman YILDIRIM´ın bir daha aday olmayacağı yönündeki iddialar STSO ve şehirde büyük yankı uyandırdı. Sivas Postası Haber Merkezine gelen haberler ise bu yönde. STSO´nun artık bir değişim ve yenileme evresine girmesi gerektiğini dile getiren çarşı Pazar esnaf ve tüccarı YILDIRIM´ın uzun yıllardır Başkan olduğu ve artık bir değişim gerekliliğini kendisinin de gördüğünü belirtiyorlar.

SİVAS´ın Cazibe merkezi veya diğer teşviklerden yararlanamaması durumunda ?şehrin cenaze namazının kılınacağına? parmak basan üyeler, böyle giderse Sivas´ın ilçe değerinde bir küçük yerleşim yerine dönüşebileceğini vurguluyorlar.

STSO seçim odaklı kulislerle çalkalanırken, çok değişik başkan adaylarının isimleri de yavaş yavaş kamuoyu gündeminde konuşuluyor.

Mustafa COŞKUN, Turan TOPGÜL, Mustafa SARILAR, Mustafa EKEN, Murat KAYA gibi isimler kulislerde ardı ardına sıralanırken, Haydar AYDIN ve Erol SARILAR´ın da adının geçtiği haber merkezimize gelmeye devam ediyor.

STSO Başkanı Osman YILDIRIM´ın aday olmayacağı konuşulsa da Başkan YILDIRIM´ı çok yakından tanıyan bazı önemli isimler, ?YILDIRIM´ın her seçim döneminde aday değilim dediği lakin seçime ramak kala arkadaşlar ısrar etti aday oldum diyerek adaylığını açıkladığını? ifade ediyorlar.

Başkan YILDIRIM´ın ise aday olmayacağına kesin gözü ile bakılıyor. Uzun yıllar Başkanlık yaptığı ve artık değişim ve dönüşümün kaçınılmaz olduğunu bilerek aday olmayacağını dile getiren STSO Üyeleri, ekonomik olarak da şehre etkin katkı sunamamasının aday olmamasında belirleyici olacağını vurguluyorlar.



Anahtar Kelimeler: Seçimi Konuşuyor