ODA´da Değişim Rüzgarı

ODA´da Değişim Rüzgarı

STSO seçim sürecine girdi. Uzun zamandır başkanlık koltuğuna oturan YILDIRIM ise eleştirilerin odağında. SİVAS´ın ekonomik kalkınması konusunda insiyatif almadığı için eleştiri alan YILDIRIM´ın bu seçim sonrasında değişmesi bekleniyor.17 yıl gibi uzun bir

   SPHM ÖZEL HABER    

   Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) seçimlere kilitlendi. Geçtiğimiz seçimleri kıl payı alan ve bu dönem ustalık dönemimiz olacak diye propaganda yapan Osman YILDIRIM´ın aradan yıllar geçmesine rağmen halkın gördüğü bir ustalığının olmaması tepki çekiyor.

23 il Cazibe Merkezleri programına alınırken Sivas´ın alınmadığı ve Yıldırım´ın gür bir eleştiri ortaya koyamadığını dile getiren çarşı pazar esnafı, şehirde değişimin elzem olduğunu ve Odada da artık değişim zillerinin çaldığını dile getiriyorlar.

YILDIRIM´ın yeni adaylara ?burası makam mevki yeri değil temsil yeri? diye göndermede bulunması ise komik bulundu. Sivas Postası´nı arayan pek çok oda üyesi, ?STSO kimsenin tapulu malı değildir. Her üye aday olmaya layıktır. Demokrasiyi herkes özümsemeli? diye açıklamada bulundular.

Bu arada Oda için Mustafa EKEN´in adaylığını açıklamasının YILDIRIMK ve ekibini telaşa düşürdüğü yorumları yapılıyor.Seçimlere 3 aylık bir süre kalırken EKEN´in adaylığı kulisleri hareketlendirdi.

Osman YILDIRIM´ın 17 yıldır Başkan olduğunu dile getiren oda üyeleri, üçüncü döneminde daha aday olmayacağım diyen YILDIRIM´ın daha aday olmayabileceğini dile getiriyorlar.Osman YILDIRIM´ı yakın tanıyanlar ise ?YILDIRIM´ın kesin aday olduğunu onun her zaman aday değilim dediğini ve ardında da aday olduğunu ifade ediyorlar.

Tarafsız gözlemciler ise adayların çok dikkatli olmaları gerektiğini, özellikle meslek gurupları birleştirmelerine özel önem vererek, ilgisiz kişilerin ilgisiz meslek guruplarına kaydırılmaması hususunda çok dikkatli olmalarının faydalarına olacağını vurguluyorlar.



Anahtar Kelimeler: Değişim Rüzgarı
Doğruya Doğru
15.08.2017 09:35:14
Mustafa Bey de her yerde aday değilim aday değilim diyordu!!! neyse şehir için ve Eken Grup için inşallah Hayırlısı olur,