Öğrenciler Bu Açıklamayı Bekliyor

Öğrenciler Bu Açıklamayı Bekliyor

Kış aylarında aç kalan domuzların yiyecek bulmak için kampüse girmesi üzerine geçen yıl tedbir amaçlı istinat duvarı örme tedbiri alınmıştı.Kışa yaklaştığımız bu günlerde domuzlar için ne gibi tedbirlerin alındığı ve geçen yıl yapımına başlanılan duvarın

SPHM 

Geçen sene ulusal basına da intikal eden domuz vakalarının bu sene de yaşanılmasından korkuluyor. Geçen kış aylarında aç kalkan domuzların kampüse indikleri kamuoyunda yankı uyandırmıştı.

Domuzların içeri girmemesi için yoğun çaba gösteren Üniversite yönetiminin çare olarak 60 cm yüksekliğinde istinat duvarı örmeye başladığı haber merkezlerine düşmüştü.

Kış aylarına girmek üzere olduğumuz bu günlerde Üniversiteye yeniden domuz akını olup olmayacağı merakla beklenirken, geçen yıl istinat duvarlarını denetleyen Rektörün, bu sene duvar hakkında bilgi vermesi bekleniyor.

Duvarların nereye kadar örüldüğü, bu duvarların örülmeyen yerlerinden domuzların geçip geçmeyeceği, olası kampüse domuzların geçmesi durumunda nasıl tedbirlerinin alındığını kamuoyuna açıklaması bekleniyor.