Öğretmenler, Ülkenin Geleceğidir

Öğretmenler, Ülkenin Geleceğidir

Dünyanın en güzel görevini özveri ile yapan öğretmenlerin performansının değerlendirilmesine yönelik adımlar tuhaf bulunuyor. Veliler ve öğrenciler başta olmak üzere öğretmene not verilecek olması bu mesleğin şevkini kırıp, öğretmenlerin gururunu kırmaya

SPHM ÖZEL HABER

Bir özveri ve gönül işi olan öğretmenlik, yanlış beyanat ve adımlarla adeta berelenmeye doğru gidiyor. Eğitim öğretim seviyesi ne olursa olsun herkesin öğretmeni eleştirdiği, ona akıl verdiği daha olmazsa şikayet ettiği günümüzde, bütün bu olumsuzluklara rağmen aydınlık TÜRKİYE için gecesini gündüzüne katan öğretmenler, yarınları onarmaya devam ediyorlar.

Ayakkabısı olmayana ayakkabı, mendili olmayana mendil, kömürü olmayana kömür, kalemi olmayana kalem, bilgisi olmayan bilgi veren öğretmenler, kendilerinin her daim sınava tabi tutulma girişimlerinin enerjilerini tükettiğini belirtiyorlar.

Velilerin, eğitim birikimleri olup olmasına bakmadan öğretmene not verme düşüncesini telin eden eğitim camiası, oldu olacak muhtar, azalar, bekçi, kasap ve manavın da eksik kalmasın onlarda öğretmene not versin ironisini yapıyorlar.



Salih Özfidan
27.02.2018 21:45:45
Haberi yaptığınız ve öğretmenlerin soyleyemediklerini yazmışsıniz teşekkürler

Nesrin Filiz
27.02.2018 22:34:32
Öğretmen değilim ancak ÖĞRETMENLERİN yanındayım. Onlar bir mum gibi insanlığı aydınlatıyor.

şükrü egegil
1.03.2018 12:07:03
öğretmenin hikayesi, avcı ile ayının hikayesini aratmıyor.Eğitimi ayağa kaldırma iddiasındaki yöneticiler eğitimi öldürdüler farkında değiller kendileri çalıp kendileri oynuyor .öğretmeni kaale alıp ta bir fikrini bile soran yok