Okçular Tepesi´ne Adam Aranıyor!

Okçular Tepesi´ne Adam Aranıyor!

Medeniyet hayali ve aşkından git gide uzaklaşan pek çok kimse, seküler tapınaklara köleliklerini adamaya devam ediyorlar. Tavır sahibi olma, hiç var olmayacak bir dünya için mücadele etme, adam gibi adam olma erdemleri ise git gide azalıyor.

 

Bir zamanlar yüce idealler için uğraş verdiklerini iddia edenler, makamın, paranın, şöhretin ellerinde kurban olmaya devam ediyorlar. Manevi değerleri, seküler kazanımlar için kullanıp, şahsi egosunu ve ihtirasını kutsayan niceleri, boşta bulunan makam ve mevkiler için taklacı güvercinler gibi takla atıyorlar.

Elde edilmesi gereken ne varsa, onu elde etmek için var güçleri ile dünyaya saldıran, elde ettikleri ile manevi değerlere hizmet edeceklerini iddia edenlerin, köşe dönmeci hayalleri için manevi değerleri de hoyratça kullandıkları gözlemleniyor.

?Okçular tepesi?ne adam gibi adamlar aranırken, yıllar var ki boş bırakılan Okçular Tepesine geri dönüşün ise zor olduğu gözlemleniyor.

Hiç var olmayacak bir dünya, tavır sahibi olma, ilkeli duruş gibi erdemler yok olurken, zavallı kişiliklerin kölesi olduğu seküler pek çok şey ise, insanları silikleştirmeye devam ediyor.

 



Anahtar Kelimeler: Okçular Tepesi Adam Aranıyor
KOLTUK+PARA
9.01.2016 17:46:36
Haber Fotografındaki küçük 2 fotocuk harika!!! Muhteşem bir tespit!...

vatandaş
12.01.2016 00:44:03
Okçular tepesi zaten tutulmamıştı Yanlızca devletin kadrosuna kendisi veya evlatlarını müdür atatmak için ordaymış gibi yaptılar Bir habere göre bel emekli bir şahıs kutsalı kullanan bir dernek kurdu ki bu zat devlet maaşını almayı o zaman haram gibi görüyordu Sonra seçimde stk oldu nasıl Aynı şekilde kendisi yetkili olmamasına karşılık kendini söz sahibi gördü MEB ile protokoller yaptı Sonra öğrendim ki oğlu TarımKK müdür atanmış Kendisi de ihale alıyor Maalesef STK adında devleti söğüşleme kurulları kurdular Sanki okçular tepesindeymiş gibi yaptılar İlginç olan bu arkadaşlar refah partisine oy vermek günah diye oy vermediler Ama bugün Akpartini ileri geleni olmuşlar kim ve nezaman yaptı ben çalışmalarda görmedim Eğer AKparti buna bir düzen verip bu fırsatçıları başından atmazsa bizim gibi bu işe gönül verenleri kaybeder Artık liyakat sahiplerine teslim edilmeli o koltuklar yoksa Türkiye ikinci cemmat vakasını kaldıramaz