Okçular Tepesine Adam Aranıyor!

Okçular Tepesine Adam Aranıyor!

Milli ve manevi duyarlılığı olduğunu iddia edenlerin zavallılığı FETÖ´yü cesaretlendirdi. FETÖ, sinsi düşünüp örgütlenirken, bizim mahalle sakinleri ?Umrede Selfie yaptı.? Küçük makam ve mevkiler için ?istiareye? yattı. El etek öperek idareci olup sosyal

 

Milli ve manevi duyarlılığa sahip olduğunu iddia eden pek çok kişi, küçücük makam ve mevkiler peşinde takla atıp, el etek öperken, FETÖ mensupları insan yetiştirerek köşe başlarını tuttular.

Bir zamanlar yüce idealler için uğraş verdiklerini iddia edenler, makamın, paranın, şöhretin ellerinde kurban olmaya devam ediyorlar. Manevi değerleri, seküler kazanımlar için kullanıp, şahsi egosunu ve ihtirasını kutsayan niceleri, boşta bulunan makam ve mevkiler için taklacı güvercinler gibi takla atıyorlar.

Elde edilmesi gereken ne varsa, onu elde etmek için var güçleri ile dünyaya saldıran, elde ettikleri ile manevi değerlere hizmet edeceklerini iddia edenlerin, köşe dönmeci hayalleri için manevi değerleri de hoyratça kullandıkları gözlemlendi.

?Okçular tepesi?ne adam gibi adamlar aranırken, yıllar var ki boş bırakılan Okçular Tepesine geri dönüşün ise nasıl olacağı bilinmiyor.

Hiç var olmayacak bir dünya, tavır sahibi olma, ilkeli duruş gibi erdemler yok olurken, zavallı kişiliklerin kölesi olduğu seküler pek çok şey ise, insanları silikleştirmeye devam ediyor.

28 Şubatta bedel ödeyemeyen, tehlike geçene kadar ılık suları tercih eden nicesinin, zor zamanlarda yine kaçacakları öngörülüyor. "Metal Yorgunluğu" içinde olan nicesinin yeniden dirilip silkinmediği vakit, aynı tehlikelerin yeniden baş göstereceği vurgulanmakta.