OLABİLİR!

OLABİLİR!

SİVAS'ta birkaç gündür devam eden etkinliklere davet edilenlerin RAMAZAN AYINDA Ramazan Programları için de davet edilmeleri bekleniyor.

SPHM ÖZEL HABER

SİVAS'ta bir kaç gündür devam eden etkinlikler halk tarafından izleniyor. Serdar TUNCER ve Bekir DEVELİ gibi ekranlarda tanınan yüzlere ilaveten diğer pek çok davetlinin de konuk olduğu birkaç gün devam ediyor.

KARAGÖZ HACİVATLARLA, menkibelerle, şiirlerle devam eden bu günlerin aynısının MÜBAREK RAMAZAN ayında da yapılması halk tarafından isteniyor.

Aynı davetller, aynı konuklar ve aynı konuların önümüzdeki Ramazanda da tekrarının icra edilerek halka sunumu arzulanıyor.



Anahtar Kelimeler: OLABİLİR!
Mehmet Avcı
2.09.2022 11:29:40
hemen hemen hepsi aynı tornadan çıkmış kişiler le 4 eylül kutlama anma faaliyeti yapılıyor. Sözde gardaşlık günü için yapılan mesai, kaç gün faaliyet yapıldı ve harcanan bütçe ne kadar olmuş ? Dünya tarihi açısından mazlum milletlere ışık olmuş Türk Milletinin makus talihini değiştirmiş kararların alındığı 4 eylül sönük bir şekilde yapmış olmak için kendileri çalıp kendileri oynuyorlar , bu gidişat böyle devam edecek olursa sözde gardaşlık günü 4 eylüle PARELEL gün olmaya , 4 eylülü perdelemeye gölgelemeye kadar gideceğinden endişe ediyorum. Acilen yerel yöneticiler bu hatadan dönmeliler başta Tarihciler olmak üzere sivil kitle örgütleri siyasi partiler Devlet dur demeli. Şu notu da düşmekte fayda var: 4 eylülü unutturmaya kimsenin gücü yetmez.