OLDU BİTTİYE GELMEMELİ!

OLDU BİTTİYE GELMEMELİ!

SİVAS KALESİ ile ilgili kamuoyunun tam bildiği bir şey olmazken, sessiz sedasız bir yapılanmanın hızlıca devam etmesi şaşkınlık oluşturuyor.

SPHM ÖZEL HABER

SİVAS KALESİ, yıllardır büyük Mimar TURGUT CANSEVER´in projesi dahilinde tartışılırken, bu projenin seyrekleştirilerek hayata geçirilmesi noktasında kamuoyu kaanati oluşmuştu.

SİVAS BELEDİYESİ tarafından kamulaştırılan alanlarda BETON BLOKLARIN varlık gösterilmesi sorgulanıyor.

KALE´de nasıl bir projenin hayata geçeceği tam olarak bilinmezken, burada yüksek katlı bir yapılaşmaya gidilme düşüncesi ise eleştiri alıyor.

SİVAS BELEDİYESİNİN burada ne yapmak istediğini görsellerle acilen kamuoyu bilgisine sunması beklenirken, SİVAS EVLERİ düşüncesinin de bir an önce tartışmaya açılarak KALE de yapılması düşünülen projenin eksik yönlerinin tamamlanması bekleniyor.



Anahtar Kelimeler: OLDU BİTTİYE GELMEMELİ
İnşaat İşçisi
9.09.2019 22:52:38
Canım Sivas Belediyemiz inşaat alanlarına işin adı yaptıran ada parsel denetleyen firma vb. bilgileri içeren bir levha astırır ve yapılan işin ruhsatlı olup olmadığını buna göre denetler eğer inşaat alanına baksaydınız bu levhadan varsa yüklenici firma işin adı parası vs yazıyor olurdu eğer bunlar yoksa o zaman bir dalevere var demektir. Merakla haberin devamını bekliyoruz. Bu yıl yüzü bulmayan inşaat ruhsatı verildiği söyleniyor bu inşaat nasıl ruhsat almış onuda sorsanız size zahmet...