ÖMÜR DEDİĞİN Yüreğe Dokunuyor

ÖMÜR DEDİĞİN Yüreğe Dokunuyor

TRT HABER´de izlenme rekorları kıran ?ÖMÜR DEDİĞİN?, bu hafta GÜRÜN-SUÇATI MAHALLESİN´de yaşayan 90 yaşındaki Abdülkadir YURTSEVEN´i ekrana taşıdı. Metinleri müzikleri ve görsel şöleni ile izleyene hoş dakikalar yaşatan program, SİVAS´a da özel bir yer ay

SPHM ÖZEL HABER

SİVASLI hemşehrimiz Zeliha İlhan DOYMUŞ´un hazırlayıp sunduğu ÖMÜR DEDİĞİN, izlenme rekorları kırıyor. Bütün televizyon kanalları içerisinde sosyal sorumluluk içerikli,bundan başka bir programın olmadığı ÖMÜR DEDİĞİN, Sivas´a da özel önem vermesi nedeniyle SİVASLILAR tarafından ilgiyle izleniyor.

Bu hafta SUÇATI´da yaşayan 90 yaşındaki Abdülkadir YURTSEVEN´i ekrana konuk eden Ömür Dediğin, insanların örnek alması gereken bir güzelliği de yeniden yaşattı. ?Muhannete muhtaç olmamak? için ömrüm boyunca çalıştım diyen Abdülkadir Dede, ?anamız babamız toprak, topraktan geldik toprağa döneceğiz? dedi.

Günümüz iktisadi anlayışını da bilgece bir hünerle eleştiren 1927 doğumlu Abdülkadir Dede ?Tokluk  milleti azdırıyor? dedi.

Başarılı program yapımcısı Zeliha İlhan DOYMUŞ´un, yaşamlarının son demindeki insanların hayatlarından kesitleri, yeni kuşaklarla buluşturması, Türkiye´nin kültürel dokusuna da arşiv niteliğinde katkılar sunması ile dikkat çekiyor.