ÖNEMLİ BİR TESPİT!

ÖNEMLİ BİR TESPİT!

Vizyon58 Tv'de Arastirmacı Yazar Metin Kabakcı'nın sunduğu Neler Oluyor Programına katılan Sosyolog Ziya Soybayraktar önemli açiklama yaptı.

SPHM ÖZEL HABER

Sivas olarak spor federasyonların da etkin görevlere federasyon başkanı ve yönetim kurulu üyesi olarak görev yaptırmak üzere planlı bir stratejik çalışmaya girilmesi halinde hem federasyonların faaliyetlerinin Sivas ta yapılmasını, hem daha etkin sporcular yetişmesini, hem de federesyon bütçelerinden şehre katkı sunmayı sağlamış, işin daha planlama aşamasında şehrimize aktivasyon kazandırmış oluruz.

Yöneticiler bu konuyu yerel hedef olarak kullanması için çağrı yapmalı. Siyasetçiler bunu amaç edinmeli. Madem fabrika açamıyorlar, bari şehrin gençliğinin sosyalleşmesi ve medeni cesareti yüksek, özgüvenli bir gençlik haline getirmek amacıyla bu işe sahiplenmek gerektiğini gündeme getirip, kar suyu kaçıralım yöneticilerin kulağına dedi. Sosyal faaliyetler eğitimin bir parçasıdır.Bu durum eğitimde başarıyı da getirecektir. Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor federesyonların da etkin olmalıyız. Bunu planlı olarak hedef haline getirmeliyiz dedi.



Anahtar Kelimeler: ÖNEMLİ TESPİT!