Onların da Dikili Ağaçları Var!

Onların da Dikili Ağaçları Var!

SİVAS´ta öğrencilere sosyal sorumluluk bilinci kazandırmak ve değerler eğitimini küçük yaşta verme amacıyla güzel etkinlikler yapılıyor.

 

Sivas´ta sosyal sorumluluk bilincini küçük yaşta çocuklara kazandırmak amacı ile çök güzel ve çok özel etkinlikler yapılıyor. Bu bağlamda Yavuz Selim İlkokulu-Ortaokulu´nda, kendi imkanları ile çam ve çiçek alan İdareci ve Öğretmenler okul bahçesine bunları diktiler.

Sosyal sorumluluk bilincini geliştirme ve oluşturma düşüncesi maksadı ile 4/E Sınıfı Öğretmeni Süleyman ÜNALAday Öğretmen Ahmet YILMAZ, 4/D Sınıfı Öğretmeni Nazım BIYIK ve Resim Öğretmeni Hayriye ÖZAY´ın girişimleri ile okul bahçesine çam ve çiçek dikildi.

Kendi elleri ile okul bahçesine çam ve çiçek diken öğrencilerin renkli görüntüleri görülmeye değerdi. Mükemmel bir nesil ve geleceğe yönelen bir düşünce için bu yaşlarda bu tür davranışların kazandırılması gereğini dile getiren uzman eğitimciler, yarınları emanet edeceğimiz bu güzel yavruları, geleceğe iyi bir şekilde hazırlamak zorundayız dediler.

Güzel çalışmalara ara vermeyen Yavuz Selim İlkokulu- Ortaokulu, yine geçtiğimiz günlerde şiir dinletisi de düzenleyerek güzel bir çalışma ortaya koydu.



Anahtar Kelimeler: Onların Dikili Ağaçları