Tarih: 11.08.2023 09:21

ÖRNEK DOSTLUKLAR!

Facebook Twitter Linked-in

SİVAS'ta 10 yılı aşkın görev yapan AYHAN'ın ŞANLIURFA'dan son kararname ile merkeze çekilmesi sonrasında SİVAS'ta görev yaparken iyi günde kötü günde bir birlerinin yanında olan dostları da AYHAN'ı uğurlamak için ŞANLIURFA'ya gidip vedalaşacakları haberleri geliyor.

SİVAS zamanlarında her daim birlikte olan ve istilşare ettikleri pek çok ismin URFA'ya bu hafta sonu itibariyle gidecekleri bilgileri geliyor.

Eğitim, Sanat, Ticaret dünyasından isimlerin veda ziyareti için ŞANLIURFA'ya gitme hazırlıkları duyulurken, İŞ İNSANLARINI temsilen de Şehrimiz ticaretinde etkin olan AYHAN'ın yakın dostu olan ÜNAL KARACA'nın gideceği iddia ediliyor.

Şehrimiz Kültür hayatına son 20 yılda yön veren, şehrin kültür belirleyicilerinden olan ve aynı zamanda AYHAN'ın Fahri DANIŞMANLIĞI görevini başarıya ifa eden  İbrahim YASAK'ın da, yakın dostu AYHAN'ı uğurlamak için bir gurupla ŞANLIURFA'ya gideceği öğrenildi.

SİVAS'ın en büyük sendikası EĞİTİM BİR SEN in Başkanı Halil İBRAHİM TEMİZ'ın da AYHAN'ı sendika yönetimi ile birlikte uğurlamak için ŞANLIURFA'ya gideceği  belirtiliyor.

AYHAN'ın,  SİVAS kamuoyunda en eleştirildiği bir zamanda Vilayete giderek istişareler eden TEMİZ'in, SENDİKA ekibi olarak URFA'ya gidince “BALIKLI GÖLÜ” ziyaret etmesi de bekleniyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —