Tarih: 12.05.2016 21:35

Osman BOYRAZ´dan Anlamlı Tepki

Facebook Twitter Linked-in

 

Sivas´ın TBMM´deki gururlarından biri olan İstanbul Milletvekili SİVASLI Osman Boyraz, "Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin 72. genel kuruluna misafir konuşmacı olarak davet edilen CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ?başkanlık sistemini kan dökmeden gerçekleştiremezsiniz? açıklaması, içinde halk kelimesi geçen ama halkın iradesine saygıdan yoksun olan ve apaçık millete karşı bir tehdit açıklamasıdır" dedi.

Bu açıklama hem partisinin kuruluş felsefesini, hem de milli iradeyi içselleştiremediğinin bir göstergesidir. Bu dil terör örgütünün ve ona müzahir olan siyasi uzantılarının içselleştirdigi dile ne kadar çok benzediğinin yine son zamanlarda söylem ve eylemleri ile kimlere vokalistlik yaptığının apaçık tezahürüdür.Kendisini bu yüce meclisin çatısı altına seçip gönderen milletin verdiği görev ve yetkiyi yerine getirmede aciziyet içine düştüğünün en bariz örneğidir.Toplumsal huzur ve barışa en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde bu tür tutum ve söylemler çözüme hiçbir katkı sunmadığı gibi toplumsal fay hatlarının kırılmasına yol açacağı açıktır.

CHP nin başarısızlığından dolayı halkın onları sonsuza değin muhalefet olmak üzere cezalandırdığın belirten BOYRAZ,iktidarın tek meşru yolu millettir dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —