Ötenin Ötesini Gören Adam!

Ötenin Ötesini Gören Adam!

Yeryüzünün en büyük şair ve fikir adamlarından biri olan Sezai KARAKOÇ, Diriliş neslinin oluşmasında büyük emekler harcamaya devam ediyor.

 

Medeniyet dünyamızın en önemli mimarlarından biri olan Sezai KARAKOÇ, duruşunu bozmayan bir aydın olarak diriliş neslinin eğitimini eserleri ile gerçekleştiriyor.

Şiire, yazıya bulaşmış hemen hemen herkesin ondan örnekler aldığı ve ondan esinlendiği su götürmez bir gerçek iken, gelenek ile modernizmi sentezleyen öte hayal aşkı ile de taktir ediliyor.

Verili bir hakikate sonsuz bağlılığı ile bilinen KARAKOÇ, o hakikatin analizinde çizdiği ufuk ile de milyonlarca insanın yetişmesine ağabeylik yapıyor.

Medeniyet hayali, medeniyet aşkı ve duruşu ile tavır sahibi bir entelektüel olan KARAKOÇ´un, b u toprakların dirilişine verdiği önem herkese örnek oluyor.

İlerlemiş yaşına rağmen, dur durak bilmeyen bir heyecanın ana odağı olan KARAKOÇ, insanların düşlerinin ve düşüncelerinin seyri suluku için de, velut bir bilge olarak uğraşından geri durmuyor.

Doğu medeniyeti çocuklarının eğitimi ve düşünsel olgunluğu için bir asra yakın ömrünü adayan KARAKOÇ, alkıştan, şaşadan, gösterişten uzak yaşayıp, fikir üretmeye devam ediyor.



Anahtar Kelimeler: Ötenin Ötesini Gören Adam