Tarih: 08.10.2016 16:49

Oto Yıkayıp Bütçelerine Katkı Sağlıyorlar

Facebook Twitter Linked-in

 

SİVAS´ta son aylarda ?İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın? felsefesi çerçevesinde çok güzel çalışmalar yapılıyor.Bu güzel çalışmayı SİVASLILAR´ın hizmetine sunan Sivas Açık Ceza Evi İnfaz Kurumu, vatandaşların taktirini topluyor.

Açtıkları OTO ve Halı yıkama alanları ile vatandaşa hizmet sunulurken, mahkumların bütçelerine de katkı sağlanıyor. Modern ve titiz bir ortamda araçları yıkanan vatandaşlar, personel tarafından kapıda karşılanarak çay ikram ediliyor. Yaklaşık 20 civarında mahkumun dönüşümlü olarak araç yıkama alanında görev aldığı gözlemlenirken, elde edilen gelirin de onlara verilerek bütçelerine ufak da olsa bir katkı sağlandığı bilgisine ulaşıldı.

Mahkumların sosyal hayatla ilintili olması ve sosyal sorumluluk kapsamında şehir yaşamına katkı sunmalarının psikolojik bir rahatlamaya da yol açtığını dile getiren yetkililer,bu çalışmanın TÜRKİYE´ye örnek olabilecek bir mahiyette olduğuna parmak basıyorlar.

OTO yıkama hizmetinden memnun olan SİVASLILAR ise, gayet titiz ve güzel bir hizmet verilmesinden dolayı görevli personele ve mahkumlara teşekkür ediyorlar.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —