Tarih: 10.12.2016 15:04

"Öykü Kitabı" Çıkardılar

Facebook Twitter Linked-in

 

Sivas´ta şehrin eğitim geleceğine kendisine dert edinen eğitimcilerin, bir biri ardına ortaya koydukları etkinlikler takdir topluyor.Kitabi medeniyet bilincinin ilkokuldan itibaren çocuklara kavratılmasının çok önemli olduğu düşüncesiyle  hareket eden şehrin sıra dışı eğitimcileri, gece gündüz demeden ortaya somut ürünler koyuyorlar.

Bu bağlamda Gazi Osman Paşa İlkokulu çok güzel bir çalışma ortaya koydu. GİRESUN Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümü mezunu olan Yücel BUDAK, öğrencilerini medeniyet duyarlılığı içerisinde yetiştirmek için bir öykü kitaba imza attı.

?ÇOCUK BAHÇESİ? isimli kitapta çocukların yazdığı bir birinden güzel öyküleri bir araya getiren BUDAK, şehrin eğitim vizyonuna da önemli bir katkı sağladı.

SİVAS VALİSİ Davut GÜL´ün ?öğrencileri iyi yetiştirmeliyiz. Duyarlı ve bilinçli olmaları yönünde eğitimler vermeliyiz? felsefi düşüncesini örnek alarak bir kitap projesi ortaya koyan 4/B Sınıfının bu güzel çalışmasını, her okulun yapması bekleniyor.

Bu tür etkinliklere ara vermeden devam etme kararı alan sınıfın, ikinci dönemde bir şiir kitabı çıkarmayı planladığı bilgisine ulaşıldı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —