Oynadı Güldü Yerini Buldu

Oynadı Güldü Yerini Buldu

Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Murat TORAMAN’ın mısır satan görüntüleri değişik yorumlara neden oldu. Sivas için projeler ortaya koyup, bunların takibini yapması gereken siyasi aktörlerin “şov” içerikli renkli cam oyunlarının şehre ne

Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Murat TORAMAN’ın mısır satan görüntüleri değişik yorumlara neden oldu. Sivas için projeler ortaya koyup, bunların takibini yapması gereken siyasi aktörlerin “şov” içerikli renkli cam oyunlarının şehre ne kazandıracağı merak ediliyor.

 Sivas, içine girdiği siyasi daralmışlığı bir türlü aşamıyor. Milli savunma Bakanı İsmet YILMAZ ve Ak Parti İl Başkanı Ziya ŞAHİN’in omuzlarında yürüyen Sivas Ak Parti Teşkilatının, daha geniş işlevsellik içine girmesi gerektiği dile getirilirken, Parti içindeki şahsi davranışların buna müsaade etmediği yorumları yapılıyor.

Ak Partinin ileri gelenlerinden Gençlik Kolları Başkanı ve Meclis Üyesi Murat TORAMAN’ın skandalları kamuoyu gündemin eksik olmuyor. Belediye Başkanlığı seçimleri sırasında gönderdiği “kısa mesajlar” ile gündem olup sert eleştiriler alan TORAMAN’ın, parti içindeki değişik tavrı ile de kabul görmediği iddia ediliyor.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan KURTULMUŞ’un Sivas ziyaretinde, bir iddiaya göre “bir bülten çıkarıp” bültende sıkıntılar tespit edilince bunu dağıtmaktan vaz geçtiği dile getirilirken, Murat TORAMAN’ın bu dile gelen iddialara cevap verip vermediği ise bilinmiyor.

Skandalları ile gündemden düşmeyen Murat TORAMAN’ın Kent Meydanında mısır satan görüntüleri Sivaslılarca tepki ile karşılandı. İşsizliğin, geçim sıkıntısının arttığı şehirde, bunlara çözüm üretecek Ar-Ge felsefesini kurması gereken Gençlik Kolları Başkanının, gelecek seçimler için alttan alta yatırım yaptığı iddia ediliyor.

Somut projelerle pek dikkat çekmeyen Murat TORAMAN’ı mısır satarken gören pek çok vatandaşın “oynadı güldü yerini buldu” diye Sivas deyimini hatırlatmaları hafızalarda yerini aldı.

 

 

 

 

 

 

 

 



Anahtar Kelimeler: Pazartesi SİVAS POSTASInda