Oyun İçinde Oyun

Oyun İçinde Oyun

Sami AYDIN ve Hilmi BİLGİN ikilisinin organize ettiği ve İl Başkanı Ziya ŞAHİN´in de dahil olduğu ihraç tiyatrosu devam ediyor.

SPHM ÖZEL HABER

 Sivas Ak Parti´de düzmece bir şikayet ve tiyatro ile ihraç edilmek istenen Murat TORAMAN olayı sıcaklığını korurken, Murat TORAMAN´ın düzmece istemlerle ihracının istenmesi, seçimlere ramak kala partide iç dengeleri değiştirip, kamuoyu nezlinde sıkıntıya sokacağı herkes tarafından dile getiriliyor.

Genel Merkezin SİVAS´ta oynanan oyunun farkına varıp en kısa zamanda tersine bir karar ile oyunu bozacağı beklenirken, Bakan YILMAZ ve Habip SOLUK´un bu gelişigüzel ve keyfiyet içeren traji komik oyunu bozacakları belirtiliyor.

Kamuoyunda bir perdeci ve emekli bankacının kobay olarak kullanıldığı bilinirken, partiyi zaafa uğratacak olan böyle kadük bir girişime, partinin eski kurmaylarının ses seda çıkarmaması ise, suça ve oynanan oyuna ortak olma anlamı taşıdığı için yadırganıyor.

İhraç istemi ile ilgili hakkında tiyatro kurulan ve partinin neredeyse bütün birimlerinde görev ifa eden Murat TORAMAN ise, Cumhurbaşkanı ERDOĞAN´a bağlılığı  ile biliniyor.

Cumhurbaşkanı ERDOĞOĞAN´ın köy köy kasaba kasaba gezip halkla iç içe olun direktifini kendine görev bilen Murat TORAMAN´ın ise, kendi cebinden masrafları karşılayarak halkla bütünleşip, Cumhurbaşkanı ERDOĞAN´ın ?büyük Türkiye hayalini? herkese anlatması ise Ak Parti seçmen tarafından takdir ediliyor.



Anahtar Kelimeler: Oyun İçinde Oyun
Nejat DEMİR
16.03.2018 14:09:21
Murat TORAMAN AKPARTİMİZE EMEK GAYRET ÇABA VE ÇALIŞMALARIYLA çok değerli katkı sunan ORANLAMA YAPILACAK OLURSA ilk yüzde 5 in içinde yer alan AKPARTİMİZİN SİVASTA GENÇLİK YAPILANMASININ VE AKPARTİMİZE KATILMASINA ÇOK DEĞERLİ KATKILARI OLAN EMEK YOĞUN ÇALIŞMALARIYLA GENÇ YAŞINA RAĞMEN BİR ÇOK HAKETMEYENİN KULİS STK VE NE ACIKİ PARA GÜCÜYLE GELDİĞİ YERLERE ALINTERİYLE EMEĞİYLE YÜREĞİYLE AKLIYLA VE EN DEĞERLİSİ AKPARTİLİLİĞİYLE GELMİŞTİR İYİKİDE GELMİŞTİR ONA YAPILAN HAKSIZLIK AKPARTİMİZE YAPILAN HAKSIZLIK OLACAKTIR. SAHİ MURAT TORAMAN HERKESİN YATIP YUVARLANIP PARTİLİ OLDUĞU GÜNÜMÜZDE İHRACINI GEREKTİRECEK CEZALANDIRILMASINI GEREKTİRECEK NASIL BİR HAKSIZ HUKUKSUZ AFFEDİLMEYECEK BOYUTTA BİR YASADIŞILIĞIN İÇİNDE YER ALMIŞTIR.

haksızlıklar karşısında susan olmamak
16.03.2018 14:16:50
bankacı denilen kişi parti nedenli aldığı tüm hakları perdeci denilen karakter üzerinden elde etmiştir Sayın Bakanın mutlaka parti adına görev verilen yetki verilen kişilerle ilgili kendi muhasebesini de yapması şart aksi takdirde kaybedenlerin içinde kendisi de yer alacaktır. Sayın bakan danıştığı ve bilgi aldığı kişileri ve kendisine onlar üzerinden gelen bilgileri mutlaka teyit edecek kendinden partiden devletten bir beklentisi olmayan şahsiyetli karakterli memleket sevdalısı yiğit insanlarla teyit etmelidir. çünkü birileri pozisyonlarını korumak adına her türlü yalanı çok rahatlıkla söyleyebilir söyleyebilmektedir. Murat Toraman harcanmamalı.

Adalet ve Kalkınma
16.03.2018 22:17:18
Murat gençlikte iyi bir liderlik yaptı.Bu düzmece oyunlar mevcut beldiye başkanı olduğu müddetçe devam edecek.Sivas ta kökten bir yenilik yapılması gerekir.Bunu da Sivas a abilik yapan bakanımız yaparsa kimsenin dedi çıkmaz sanırım.Murat ile zamaninda çok çalıştık bu arkadaşı bile o zamanda rahat birakmiyorlardi.şimdi murat ile samimiyetliyigim yok ama yiğidi öldür hakkını yeme Sivas. Murat ile samimiyetsizligimi sorgulamayı düşünenler önce kendilerine baksın.Yine diyorum mevcut belediye başkanı Sivas da olduğu müddetçe hiç bir genç ilerlemez ve önü daima tıkalı kalır.Hani cumhurbaşkanımız derdi ya siyasette gençlere yer vermek ustalığın şiarindandir işte bu söze engel var Sivas ta. Ama Allah onlardan kat kat cikracak.birbirlerine düşecekler birbirlerini yiyecekler.Artık şu koltuk sevdaliligini bırakın gençlerin önünü acin.Yeter Sivas ı yıllardır yediğiniz.Ayrıca bir sorum olacak hizli tren ne zaman Sivas a gelecek. saygılarımla posta abi.

İsmail Hakkı ACAR
4.04.2018 18:20:22
AKP bugün eğer Sivas ve çevresinde iyi bir konuma gelmiş, halkın beğenip desteklediği bir yere gelmişse bunda Murat Toraman ve arkadaşlarının katkısı büyüktür. Böyle kişiler cezalandırılma yerine çok daha iyi yerlere getirilerek mükafatlandırılmalıdırlar.