Tarih: 23.05.2018 17:30

Öz Eleştiri Zamanı!

Facebook Twitter Linked-in

SPHM ÖZEL HABER

Ak Parti İl Başkanı Ziya ŞAHİN´in vekillik hayalleri suya düştü. Bakan YILMAZ´ın desteği ile İl Başkanı olan ve bunun haricinde zerre miktar Parti içinde bir desteği olmayan ŞAHİN, kendisine karşı girişilen muhalefet hareketlerini de sineye çekmesi ile eleştiriliyordu.

Hiçbir risk almayan, şehir menfaatleri için sesini hızlıca yükseltmeyen ŞAHİN´in savaşmadan zafer kazanma komikliği makes bulmadı.

Ehil insanlarla istişare yapmak yerine sığ insanlarla istişare yapması yanı sıra, Hilmi BİLGİN ve Sami AYDIN´ın kendi il Başkanlığını berelediklerini bildiği halde bunu sineye çekip, hatta ve hatta Ahmet KUZU´nun pek çok kendisini indirme girişimine dahi sessiz kalan Ziya ŞAHİN´in seçilmemesi şok oluşturmadı.

SAVAŞMADAN KAZANIRIM mantığı içerisinde İl Başkanlığı dönemleri geçiren Ziya ŞAHİN´in kamuoyunda dile getirilen hataları şöyle sıralanmakta;

--Her konuda sessiz kaldı.

--İstişareleri ehil insanlarla yapmadı.

--Kendisine karşı oluşturulan muhalefet insanlara boyun eğdi.

-Mücadele tarzını benimsemedi.

--Kurumlarda yan gelip yatanları korudu.

--Ahmet KUZU, Hilmi BİLGİN ve Sami AYDIN üçlüsünün kendisine karşı olduğunu bildiği halde partinin kurumsal kimliği ile onlarla mücadele edemedi.

--Merkez İlçe Başkanını belirleyemedi.

--Milli Eğitim Eski Müdürü Zekeriya ÇINAR, başarılı ve FETÖ ile mücadele ettiği halde görevden alındı ve Ziya ŞAHİN bunları sadece seyretti.

--Milli Eğitim Eski Müdürü Mustafa ALTINSOY, ?akçeli işlere bulaştığı? halde bunu da Ziya ŞAHİN´in bilmesine rağmen insiyatif alıp mücadele edemedi.

--FETÖ ile mücadele eden isimlerden Ahmet SEVİM gibi deneyimli kişiler görevden el çektirildi ZİYA ŞAHİN sustu.

--İl Kültür Müdürü başarısız ve pasif olduğu halde, hatır diye ŞAHİN sustu.

--Gençlik ve Spor Müdürü Başarısız olduğu halde İktidar partisi il Başkanı olarak ŞAHİN sustu.

--Osman YILDIRIM ve Sami AYDIN HIZLI TREN GÜZERGAHINI şehir dışına kaydırdılar ve Ziya ŞAHİN bunun yanlış olduğunu bildiği halde sustu.

--Belediye ile halkın pek çok şikayeti olduğunu bildiği halde ŞAHİN SUSTU?

--Kimsenin telefonlarını açmayıp, ılık sakin suları tercih etmesi de eleştiriliyordu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —