ÖZAYDIN İstifa Edecek mi?

ÖZAYDIN İstifa Edecek mi?

Kamuoyunun bütün tepkilerine ve Ramazan KADİROV´un kim olduğunu bilmesine rağmen, gönderdiği parayı Kadir Gecesi Yemeğinde kullanan Başkan Yardımcısı Ahmet ÖZAYDIN´a çığ gibi tepkiler yağıyor.Özaydın´ın Başkan AYDIN´ı da yanılttığı sanılıyor.

 

Gerçek ÇEÇEN kahramanlarına kök söktüren ve ÇEÇEN davasını RUSLARA satan Rus yanlısı Ramazan KADİROV´un, TÜRKİYE´yi tehdit eden küstah açıklamaları kamuoyunda tepki ile karşılanıyor.

KADİROV´un Rus yanlısı ve Rus emireri olduğunu dillendiren SİVAS POSTASI GAZETESİ, onun Kadir Gecesi yemeği için gönderdiği 100 bin liranın iade edilmesi için yoğun çaba sarfetmiş ve bu çaba Başkan AYDIN tarafından eleştirilmişti.

İleriyi gören gazetemiz yine haklı çıktı ve aylar sonra KADİROV´un Türkiye´yi yerden yere vuran açıklaması geldi.

RUS uçağının düşürülmesi sonrasında Rus´yanın yanında saf tutan KADİROV´un gönderdiği parayı yemekte kullanan Ahmet ÖZAYDIN´a ise tepkiler geliyor.

Başkan AYDIN´ın Ahmet ÖZAYDIN´ın istifasını isteyip istemeyeceği merak konusu.

Başkan AYDIN´ın, bu paranın kullanımını gerçekleştiren ÖZAYDIN´ı görevden almaması durumunda, aynı eleştirilere muhatap olacağı ve toplum vicadanın da tepki alacağı vurgulanıyor.

KADİROV´un kirli parasını kullanmaktan dolayı halktan özür dilemeleri de gerekirken, Belediye yetkililerinin suskunluklarını korumaları hayret ve ibretle izleniyor.

ÇEÇEN davasına ihanet eden KADİROV hakkında iddialar ise dur durak bilmiyor. Türkiye´de ki pek çok ÇEÇEN KOMUTANIN şehid edilmesinin arkasında Rus istihabartı ile birlikte Ramazan KADİROV´un da olduğu iddia ediliyor.



Anahtar Kelimeler: ÖZAYDIN İstifa Edecek