ÖZAYDIN´ı Sıcak mı Çarptı?

ÖZAYDIN´ı Sıcak mı Çarptı?

Sivas Belediyesi´nin kültürden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı ÖZAYDIN´ın son günlerde artan sıcaklara dayanamadığı sanılıyor.

 

Buruciye Medresesinde hep var olan ve bütün söyleşilere iştirak eden Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet ÖZAYDIN´ın, bu yoğun sıcak tempoya dayanamadığı yorumları yapılıyor.

Kültürden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı ÖZAYDIN´ın, sıcakların etkisinden olsa gerek şiir belleğinde de zafiyetin oluştuğu varsayılıyor. Ünlü şair Ataol BEHRAMOĞLU´nu da dikkatle dinlediği gözlerden kaçmazken, BEHRAMOĞLU ile yaptığı diyalog da dikkatlerden kaçmadı.

Ünlü şairin okuduğu şiirler ve cevapları dinleyen Ahmet ÖZAYDIN´ın, ara ara sıcak havalardan olsa gerek renginin? morardığı? gözlemlendi.

Yoğun koşturma temposunun buna neden olabileceği sanılıyor.

Ayrıca şiir severler, ÖZAYDIN´a şiir okumaya başlaması gerektiğini tavsiye ediyorlar. Şiir konusunda zayıf olduğu sanılan ÖZAYDIN´ın, İsmet ÖZEL, Sezai KARAKOÇ, Ataol BEHRAMOĞLU, Can YÜCEL, Cahit ZARİFOĞLU,Gülten AKIN gibi şairleri okumasının yararlı olup şiir kültürünün artabileceği vurgulanıyor.



Anahtar Kelimeler: ÖZAYDIN Sıcak Çarptı