ÖZDEMİR İlçelerde Fark Atıyor

ÖZDEMİR İlçelerde Fark Atıyor

Seçime ramak kala kıran kırana bir mücadele yaşanıyor. Partiler ilçe ve köylere özel önem verirlerken, büyük yerleşim yerlerinde aday faktörü öne çıkıyor. MHP 2.sıra adayı Oğuz ÖZDEMİR özellikle Şarkışla, Gemerek, Yeniçubuk ve Altınyayla'da büyük kabul gö

 

Sivas seçime hazırlanıyor. Sivas merkezde kıran kırana bir mücadele yaşanırken, ilçe, köy ve beldelerde aday faktörü ön plana çıkıyor. Bu bağlamda MHP ikinci sıra adayı Oğuz ÖZDEMİR, temiz duruşu ile beğeni topluyor.

Şarkışlalı olması hasebiyle yörede büyük ilgi gören Oğuz ÖZDEMİR'e Altınyayla, Yeniçubuk, Deliilyas, Gemerek gibi büyük yerleşim yerlerinde büyük teveccühün olduğu haber merkezimize gelmeye devam ediyor.

Büyük bir oy potansiyelini barındıran Şarkışla ve Gemerek yöresinde Oğuz ÖZDEMİR'in dürüst kişiliğinin öne çıktığı ve diğer parti adaylarına büyük fark attığı belirtiliyor.

Ak Parti'nin Bakan İsmet YILMAZ hariç, iyi bir liste hazırlayamadığını belirten seçmenler, bu seçimin pek çok sürprizleri içerisinde barındıracağı dile getiriliyor.



Gemerekli Yusuf
1.05.2015 21:12:19
OĞUZ BEYİ DESTEKLİYORUZ. ALLAHIN İZNİYLE MECLİSE GİDECEK...