PANDEMİ NEDENİYLE!..

PANDEMİ NEDENİYLE!..

Milli Eğitim Bakanlığı SALGININ devam etmesinden dolayı,toplum sağlığını riske atmamak için 1 MİLYON civarında öğretmenin 22-30 Haziran arasındaki seminer çalışmasını EBA´dan ONLİNE olarak yapmayı planladığı bilgilerine ulaşıldı..

SPHM ÖZEL HABER

Bugün akşam saatlerinde SİVAS POSTASI GAZETESİ´ne ulaşan bir habere göre, MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI, 1 milyon öğretmene yapmayı planladığı seminer çalışmasını yüz yüze olmaktan çıkarıp, ONLİNE yapmayı düşündüğü yönünde?

Konu ile ilgili ÜST DÜZEY BAKANLIK yetkililerine ulaşan SİVAS POSTASI, bu yönde bir hazırlığın olduğu ve nihayi kararın ise CUMA günü açıklanacağı görüşlerini dile getirdiler.

SEMİNERLERİN sonbahara ertelenmesi gereğini dile getiren konunun uzmanları, 1 Milyon kişilik bir ortak hareketliliğin ikinci dalgaya neden olabileceği ve bunun da pek çok riski taşıyabileceği yorumları yapılıyor.

 



Anahtar Kelimeler: PANDEMİ NEDENİYLE
sevil
17.06.2020 23:31:23
Gunler oncesinden seminerin online yapilacagi bilgisini yazmışsiniz lütfen zorunlu hizmet muafiyetini bekleyen binlerce öğretmen icinde bilgi edinebilirmisiniz bu yil zorunlu hizmet muafiyeti verilecek mi